Κόρινθος: Αμίλητος στον ανακριτή ο πατέρας της 6χρονης – Τα 3 ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις

Κόρινθος: Ενώπιον του εισαγγελέα βρίσκεται ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε στην Κόρινθο όπου θα κληθεί να δώσει απαντήσεις στο πώς έγινε το τραγικό συμβάν.

Ενώπιον του εισαγγελέα και ανακριτή οδηγήθηκε το πρωί ο πατέρας του 6χρονου κοριτσιού που πνίγηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (22/8) στην παραλία του Καλαμακίου στην Κορινθία, που συνελήφθη από τις αρχές.
Σε βάρος του πατέρα της ασκήθηκε δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου. Ο 42χρονος όταν έφτασε στον ανακριτή για την απολογία του σε ερωτήσεις δημοσιογράφων δεν έδωσε καμία απάντηση.

Ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας πίσω από τον πνιγμό της 6χρονης βλέπει ο Μπαλάσκας

«Υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας για τον θάνατο της 6χρονης που πνίγηκε στη θάλασσα στην Κόρινθο.

Όπως δήλωσε, έχει ανοίξει η δικογραφία για την υπόθεση και γίνεται σοβαρό προανακριτικό έργο από τις αρχές.
«Είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση, αυτή τη στιγμή οι συνάδελφοί μου από την Κόρινθο κάνουν ένα σοβαρό προανακριτικό έργο για να δούμε ακριβώς το τι έχει γίνει. Καταλαβαίνεται ότι όλα είναι στο επίπεδο υποψίας, υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Αυτό το παρακολουθούμε και περιμένουμε τουλάχιστον στα επόμενα τουλάχιστον τρία 24ωρα, να έχουμε απτές αποδείξεις για να μπορέσουμε να κλείσουμε τον φάκελο και να πάει στον εισαγγελέα», περιέγραψε.
«Είναι πολύπειροι οι αξιωματικοί που αναλαμβάνουν τέτοιες υποθέσεις. Πρέπει να ξέρετε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss