Κόρινθος: Ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας πίσω από τον πνιγμό της 6χρονης βλέπει ο Μπαλάσκας

Κόρινθος: Ενώπιον εισαγγελέα και ανακριτή θα βρεθεί σήμερα (24/8) ο πατέρας της 6χρονης που ανασύρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή Καλαμάκι στα Ίσθμια.

«Υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια» δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο συνδικαλιστής αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας για τον θάνατο της 6χρονης που πνίγηκε στη θάλασσα στην Κόρινθο.
Όπως δήλωσε, έχει ανοίξει η δικογραφία για την υπόθεση και γίνεται σοβαρό προανακριτικό έργο από τις αρχές.

«Είναι μια ιδιαίτερη κατάσταση, αυτή τη στιγμή οι συνάδελφοί μου από την Κόρινθο κάνουν ένα σοβαρό προανακριτικό έργο για να δούμε ακριβώς το τι έχει γίνει. Καταλαβαίνεται ότι όλα είναι στο επίπεδο υποψίας, υπάρχουν αποχρώσες ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια. Αυτό το παρακολουθούμε και περιμένουμε τουλάχιστον στα επόμενα τουλάχιστον τρία 24ωρα, να έχουμε απτές αποδείξεις για να μπορέσουμε να κλείσουμε τον φάκελο και να πάει στον εισαγγελέα», περιέγραψε.
«Είναι πολύπειροι οι αξιωματικοί που αναλαμβάνουν τέτοιες υποθέσεις. Πρέπει να ξέρετε ότι όταν γίνεται σε επαρχιακό αστυνομικό τμήμα, πάντα οι αξιωματικοί μας που δεν έχουν τόσες πολλές εγκληματικές αντιμετωπίσεις, υποβοηθούνται από τα κεντρικά και το Ανθρωποκτονιών, ώστε να μην γίνει κάποιο λάθος», πρόσθεσε.

Τα τρία αναπάντητα ερωτήματα
Πληθαίνουν τα ερωτήματα για το θάνατο της 6χρονης Αμέλιας στην Κόρινθό, με τον πατέρα του κοριτσιού να οδηγείται σήμερα ενώπιον του εισαγγελέα καθώς του ασκήθηκε δίωξη για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.
Η 6χρονη εντοπίστηκε από υποβρύχιο αλιέα κάτω από τα ύφαλα αγκυροβολημένης λέμβου, ο οποίος ανάφερε πως το παιδί φορούσε τα ρούχα του και όχι μαγιό, κάτι που προκαλεί πολλά ερωτήματα.
Οι Αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τις καταθέσεις τόσο του πατέρα, όσο και του ψαρά που εντόπισε το παιδί και πλέον αναζητούνται απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα όπως:

Γιατί ο πατέρας διάλεξε τόσο ερημική παραλία για να κολυμπήσουν και γιατί δεν είχε μαζί του το κινητό τουΓιατί το παιδί φορούσε ρούχα και παπούτσια εφόσον θα έμπαινε στη θάλασσαΓιατί το παιδί -σύμφωνα με τη μαρτυρία του ψαροντουφεκά- ήταν φαγωμένο και ο πατέρας του το άφησε να κολυμπήσει
Συγκλονίζει ο ψαροντουφεκάς που ανέσυρε την 6χρονη
Το άτυχο κορίτσι εντόπισε τυχαία ένας ψαροντουφεκάς, ο οποίος συγκλονίζει με την περιγραφή του αποκλειστικά στο Star.
«Τα νερά ήταν θολά λόγω καιρού, είχε κύμα. Η απόσταση που ήμουν κάτω από τη βάρκα ήταν 1-2 μέτρα. Κολύμπαγα από κάτω, έκανα ψαροντούφεκο και κοιτάω πάνω: κουνιόντουσαν κάτι χέρια, κάτι πόδια. Μπα, λέω, δεν μπορεί, ιδέα μου είναι. Κάτω ακριβώς από τον πάτο της βάρκας. Αυτή η συγκεκριμένη βάρκα ήταν ίσια από κάτω, δεν ήτ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss