Κόρινθος: Επιμένει για εγκληματική ενέργεια του πατέρα ο Μπαλάσκας – Τα στοιχεία δεν κολλάνε

Κόρινθος: Μπορεί ο πατέρας της 6χρονης Αμέλιας να αφέθηκε ελεύθερος για τον πνιγμό του παιδιού, ωστόσο ο συνδικαλιστής της αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας, τόνισε πως υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε στην Κόρινθο, με τον πνιγμό της 6χρονης μπροστά στα μάτια του πατέρα της.
Ο συνδικαλιστής της αστυνομίας, Σταύρος Μπαλάσκας ανέφερε στο MEGA για την αντίδραση του πατέρα: «Υπάρχει ο λεγόμενος πανικός του γονέα. όταν ο γονέας και ο κάθε γονέας που αγαπάει το παιδί του, βλέπει το παιδί του να είναι σε άμεσο κίνδυνο δεν υπολογίζει τίποτα. Είναι πράγματα που καταδειχθούν στην προανάκριση και τελικά θα δούμε τι συνέβη».

Πρόσθσε δε πως, «δεν κολλάνε τα στοιχεία που έχουν παρουσιαστεί για τον πνιγμό του 6χρονου, εκφράζοντας τις αμφβολίες του για το αν πρόκειται για ατύχημα.

Τι ανέφερε ο άνδρας που βρήκε το παιδί

Μπορεί ο 42χρονος πατέρας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ωστόσο αρκετά ερωτήματα παραμένουν και ζητούν απαντήσεις για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει.
Ο ψαράς που εντόπισε το κορίτσι, μίλησε στο MEGA, τονίζοτας πως: «Το κοριτσάκι όταν το βρήκα ήταν με τα ρούχα και τα παπούτσια. Φόραγε μία μπλούζα, σορτς και πεδιλάκια. Το λιμενικό αν χρειαστούν στοιχεία για το δικαστήριο έχει τις φωτογραφίες».
Το παιδί βρισκόταν σε απόσταση 10 με 15 μέτρα από την ακτή και το σωσίβιο βρέθηκε, σημείωσε ο αυτόπτης μάρτυρας. Επίσης ανέφερε ότι ο πατέρας ήρθε με την αστυνομία, ο οποίος είπε …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss