Κόρινθος-Μαρτυρία συμμαθήτριας 14χρονης: «Της κατέβαζαν το παντελόνι»

Κόρινθος: Συγκλονίζει η περιγραφή συμμαθήτριας της 14χρονης που κατήγγειλε βιασμό – «Την πήρε στη γωνία, την έπιασε από το κεφάλι και της κατέβαζαν το παντελόνι» 

Συγκλονίζει η καταγγελία μιας μητέρας ότι πέντε αγόρια ακινητοποίησαν τη 14χρονη κόρη της σε προαύλιο γυμνασίου στην Κόρινθο και επιχείρησαν να τη βιάσουν.
Μία συμμαθήτρια της καταγγέλλουσας και των φερόμενων ως δραστών μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για τη συμπεριφορά που είχε η παρέα των αγοριών.

«Ήμασταν στο διάλειμμα. Χτύπησε το κουδούνι για να μπούμε μέσα. Οι καθηγητές κάποιοι μπήκαν. Εμείς είχαμε προσέξει ήδη μία περίεργη συμπεριφορά από τα αγόρια, όμως, δεν δώσαμε σημασία. Μετά η …. έμεινε μαζί με τα αγόρια και μου είπε ότι την πήρε ο ένας και της είπε “έλα να σου πω κάτι”. Την πήρε στη γωνία πίσω, την έπιασε από το κεφάλι, εκείνη τον κλώτσησε και εκείνος φώναξε τους άλλους».
«Μου είπε ότι την έπιαναν από τα πόδια, το στήθος, τα οπίσθια. Την κρατούσαν από τα πόδια και πήγαν να της κατεβάσουν το παντελόνι, αλλά κατάφερε να ξεφύγει (…). Της έστειλα μήνυμα να τη ρωτήσω τι έγινε, δεν έρχεται σχολείο, δεν είναι σε θέση να μιλήσει. Μου είπε τι έγινε», είπε η ίδια.

Η ίδια κοπέλα αναφέρει πως ο ένας από την παρέα είχε παρενοχλήσει και την ίδια, αγγίζοντας τη στα οπίσθια.
Όταν η κοπέλα αντιστάθηκε, έριξε κλωτσιά στον έναν μαθητή που την είχε απομονώσει και τότε «παρενέβησαν» οι άλλοι τέσσερις. Μάλιστα, όπως μεταδίδει ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, φέρεται να είχε ηγετικό ρόλο καθώς είπε σε άλλον μαθητή «βάλε τα χέρια σου μέσα από τα ρούχα».
Η κοπέλα τότε κατάφερε να ξεφύγει, ειδοποίησε μία καθηγήτρια, η οποία την απομάκρυνε από το σχολείο και ειδοποίησαν τη μητέρα της.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρες, η μαθήτρια μετέβη στην Αθήνα και συναντήθηκε με άνδρες της Προστασίας Ανηλίκων που της πήραν κατάθεση. Επί δύο ώρες κατέθετε, όπως μεταδίδει το ίδιο μέσο.

Σχετικές ειδήσεις
Κόρινθος:Απόπειρα βιασμού σε σχολείο–Γιατί προφυλακίστηκαν οι ανήλικοι
Προφυλακίστηκαν 2 εκ των 5 μαθητών για απόπειρα βιασμού της 14χρονης
Κόρινθος-Σεξουαλική επίθεση σε σχολείο: Τι λέει η μητέρα της 14χρονης


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss