Κορβέτες: Πριν το τέλος του έτους η απόφαση – Οι Γάλλοι που τα έχουν όλα και το «αγκάθι» των Ιταλών

Στην κορυφή της ατζέντας του υπουργείου Άμυνας το θέμα των κορβετών – Τι είπε ο υπουργός Άμυνας για Γάλλους και Ιταλούς που διεκδικούν το πρόγραμμα.

Απαντήσεις για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, τα γεωπολιτικά δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο και τα Βαλκάνια και φυσικά για την εξοπλιστική ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων, έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος, κατά την εθιμοτυπική συνάντηση της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους στο υπουργείο Άμυνας.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος, αφού ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους τους δημοσιογράφους, συνομίλησε μαζί τους για σχεδόν δύο ώρες, δίνοντας απαντήσεις για όλο το φάσμα των θεμάτων που κυριαρχούν στην ατζέντα των ελληνοτουρκικών θεμάτων και των εξοπλιστικών. Μαζί με τον υπουργό Άμυνας, το «παρών» στην συνάντηση με τους διαπιστευμένους δημοσιογράφους έδωσαν ο υφυπουργός κ. Νίκος Χαρδαλιάς, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και οι Αρχηγοί, ΓΕΑ, Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς και ΓΕΝ, Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ενώ ο Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης πραγματοποιούσε επίσκεψη στην Κω.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν όπως είναι φυσικό τα εξοπλιστικά, με το ζήτημα των κορβετών να βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας τόσο των δημοσιογράφων όσο και της ηγεσίας του ελληνικού Πενταγώνου. Όπως αποκάλυψε και ο ίδιος ο υπουργός Άμυνας, διάγουμε τις τελευταίες μέρες της «ναυμαχίας». «Η απόφαση θα ληφθεί πριν …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss