Κώστας Κρομμύδας: «Αισθάνομαι απογοήτευση για την Κιβωτό του Κόσμου»

Με ανάρτησή του στο Twitter ο Κώστας Κρομμύδας αναφέρει πως είναι απογοητευμένος από τις καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την «Κιβωτό του Κόσμου»

Ξέσπασε για την «Κιβωτό του Κόσμου» ο Κώστας Κρομμύδας. Οπως ανέφερε ο ίδιος, στο παρελθόν βοήθησε αρκετές φορές την «Κιβωτό του Κόσμου» για τα παιδιά στη δομή.
Με ανάρτησή του όμως στο Twitter ο Κώστας Κρομμύδας αναφέρει πως είναι απογοητευμένος από τις καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, λέει ότι «η Κιβωτός του Κόσμου» έγινε «Κιβωτός του Τρόμου».

Ωστόσο με ανάρτησή του στο Twitter αναφέρει πως νιώθει απογοήτευση μετά τις καταγγελίες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η «Κιβωτός του Κόσμου» έγινε «Κιβωτός του Τρόμου».
Η ανάρτηση του Κώστα Κρομμύδα για την Κιβωτό του Κόσμου

«Η κιβωτός του κόσμου έγινε κιβωτός του τρόμου για κάποια παιδιά… Έχοντας βοηθήσει στο παρελθόν με πολλούς τρόπους το συγκεκριμένο ίδρυμα, αισθάνομαι απογοήτευση, αλλά το πιο σημαντικό είναι να καταφέρουμε να προστατέψουμε όλα αυτά τα ανυπεράσπιστα παιδιά», αναφέρει χαρακτηριστικά στο Twitter ο Κώστας Κρομμύδας για την «Κιβωτό του Κόσμου».

Η κιβωτός του κόσμου έγινε κιβωτός του τρόμου για κάποια παιδιά… Έχοντας βοηθήσει στο παρελθόν με πολλούς τρόπους το συγκεκριμένο ίδρυμα, αισθάνομαι απογοήτευση, αλλά το πιο σημαντικό είναι να καταφέρουμε να προστατέψουμε όλα αυτά τα ανυπεράσπιστα παιδιά. #Κιβωτος_του_κοσμου
— kostas krommydas (@KostasKrommydas) November 18, 2022

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube
Σχετικές ειδήσεις
Κιβωτός του Κόσμου – Συγκλονίζει η κατάθεση του 19χρονου

Κιβωτός του Κόσμου – Πατέρας Αντώνιος: Δεν έχει συμβεί τίποτα
Σούρας για Κιβωτό του Κόσμου: «Θα ακούσουμε δύσκολα πράγματα»


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss