Κούγιας για τον πυροβολισμό 16χρονου: «Είναι Τρίτη και 13»

Νέα αναφορά του Αλέξη Κούγια στην υπόθεση που έχει συνταράξει της Θεσσαλονίκη, με τον πυροβολισμό 16χρονου Ρομά στο κεφάλι από τον αστυνομικό που κατηγορείται και υπερασπίζεται…

Υπενθυμίζεται ότι ο 16χρονος έχασε τη μάχη για τη ζωή το πρωί της Τρίτης (13/12), ο Αλέξης Κούγιας επαναλαμβάνει πως ο κατηγορούμενος αστυνομικός που υπερασπίζεται πρέπει να αφεθεί ελεύθερος.
Ο γνωστός δικηγόρος υποστηρίζει ότι η πρόταση του εισαγγελέα να προφυλακιστεί δείχνει μια προκατάληψη και μια φοβία απέναντι στους Ρομά, μετά τις απειλές που διατύπωσαν για συνέχιση και κορύφωση των επεισοδίων, σε περίπτωση που ο πελάτης του, δεν βρεθεί στη φυλακή.

Στην ανακοίνωση του, ο Αλέξης Κούγιας χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα κρίσιμη για την υπόθεση. Ο κατηγορούμενος αστυνομικός παραμένει σε κατ’ οίκον περιορισμό και μέχρι το τέλος της εβδομάδας το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών καλείται να άρει των διαφωνία για την ποινική μεταχείριση του κατηγορούμενου αστυνομικού.
Αυτό που κάνει εντύπωση από τις συνομιλίες των αστυνομικών που συμμετείχαν στην καταδίωξη με το κέντρο της άμεσης δράσης, είναι η τριαντάλεπτη καθυστέρηση με την οποία ενημέρωσαν ότι έγινε χρήση υπηρεσιακού όπλου. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ δεν χρησιμοπο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss