Κρις Πάππας: Οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις έχουν διακομματική στήριξη

Ο Δημοκρατικός βουλευτής από το Νιου Χάμσαϊρ μιλάει για την δική του δύσκολη εκλογική αναμέτρηση

Οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις έχουν στρατηγικό χαρακτήρα και συνεπώς απολαμβάνουν διακομματική υποστήριξη σημειώνει σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ομοσπονδιακός βουλευτής Κρις Πάππας αναφορικά με τις νέες ισορροπίες που θα διαμορφωθούν στο Κογκρέσο, μετά την ολοκλήρωση των ενδιάμεσων εκλογών.
Παράλληλα, δεσμεύεται ότι παρά τις δυσκολίες θα συνεχίσει να προωθεί μέχρι τέλους μια διατύπωση στο νομοσχέδιο για τον αμυντικό προϋπολογισμό (NDAA) που θα αποτρέπει την Τουρκία από το να χρησιμοποιήσει τα αμερικανικά F-16 για την πραγματοποίηση υπερπτήσεων γιατί, όπως εξηγεί, κάτι τέτοιο είναι προς το συμφέρον της εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ.

Τέλος, ο Δημοκρατικός βουλευτής από το Νιου Χάμσαϊρ μιλάει για την δική του δύσκολη εκλογική αναμέτρηση, τα θέματα, όπως η οικονομία και οι αμβλώσεις, που θα κρίνουν τις εκλογές, αλλά και την τεράστια πρόκληση που αντιμετωπίζει η αμερικανική δημοκρατία με το νέο κύμα υποψηφίων που αμφισβητεί το αδιάβλητο των εκλογών.
Ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε ο Κρις Πάππας στον ανταποκριτή του ΑΠΕ-ΜΠΕ στην Ουάσινγκτον, Πέτρο Κασφίκη:

Διανύσαμε μια προεκλογική περίοδο που εκτυλίχθηκε μέσα σε ένα περιβάλλον πληθωρισμού της τάξης του 8,2%. Ποιο πιστεύτε, λοιπόν, ότι θα είναι το θέμα που θα κρίνει τις εκλογές; Θα είναι κυρίως η οικονομία ή τα κοινωνικά θέματα, όπως οι αμβλώσεις που θα οδηγήσουν τον κόσμο στις κάλπες;

Δεν νομίζω ότι πρέπει να είναι, είτε το ένα, είτε το άλλο. Ο κόσμος ανησυχεί πραγματικά για την οικονομία και πρέπει να έχουμε πολιτικές που θα βοηθήσουν στη μείωση του κόστους. Έχουμε δουλέψει προς αυτή την κατεύθυνση με την παροχή επιδόματος θέρμανσης και πιέζοντας την φαρμακοβιομηχανία για την μείωση του κόστους των συνταγογραφούμενων φαρμάκων. Ωστόσο, οι άνθρωποι ανησυχούν πραγματικά για την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου που αφαιρεί το δικαίωμα επιλογής από τις γυ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss