Κρήτη: Η δραματική επιχείρηση μετά την πτώση του αεροσκάφους

Κρήτη: Ένας από τους αστυνομικούς που έπεσαν στο νερό για να σώσουν τον Ινδονήσιο και τον Νοτιοαφρικανό περιγράφει τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν. 

Λεπτομέρειες από την πτώση του μονοκινητήριου αεροσκάφους στο Ηράκλειο της Κρήτης βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο αστυνομικός Γιάννης Κουρούπης, ένας από τους τρεις που έπεσε στο νερό για να σώσει τον Ινδονήσιο και τον Νοτιοαφρικανό περιγράφει τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν.
Τρεις ημέρες μετά το περιστατικό με την τραγική κατάληξη για τον 68χρονο από την Ινδονησία ο Γιάννης Κουρούπης μιλά για ανάμεικτα συναισθήματα που τον διακατέχουν καθώς «δεν σώθηκαν και οι δύο (σ.σ. οι επιβαίνοντες στο αεροσκάφος)».

Ο ίδιος μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ ανέφερε ότι όλα ξεκίνησαν στις 10:00 το πρωί όταν «ενώ ήμασταν σε υπηρεσία λάβαμε σήμα να πάμε στο Κακό Όρος όπου είχε πέσει ένα αεροπλάνο».
Ο ίδιος εξομολογείται ότι βούτηξε στα νερά «χωρίς δεύτερη σκέψη γιατί όταν φτάσαμε και ενώ το αεροπλάνο ήταν μισοβυθισμένο, αυτό βούλιαξε ολόκληρο».

Περιγράφοντας τις συγκλονιστικές στιγμές που ακολούθησαν την πτώση του αεροσκάφους ο αστυνομικός είπε ότι «ακούγαμε τις φωνές από μακριά γιατί είχε ησυχία. Ούρλιαζαν γιατί το αεροπλάνο βυθιζόταν και έκανε δίνη και φοβόντουσαν ότι θα του …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss