Κρυπτονομίσματα: Συνελήφθη στις Μπαχάμες ο Σαμ Μπάνκμαν

Ο ιδρυτής της FTX Σαμ Μπάνκμαν Φριντ συνελήφθη από τις Αρχές στις Μπαχάμες και σήμερα (13/12) θα παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου της χώρας της Καραϊβικής.

Μια ακόμα εξέλιξη που αναμένεται να προκαλέσει «ντόμινο» στην αγορά των Crypto, έρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Όπως μεταδίδει το BBC, και επιβεβαιώνεται και από άλλα media, ο ιδρυτής της FTX Σαμ Μπάνκμαν Φριντ, συνελήφθη από την αστυνομία στις Μπαχάμες και αναμένεται να οδηγηθεί στο δικαστήριο. Η κατηγορία, όπως αναφέρουν οι Βρετανοί, είναι τα «οικονομικά αδικήματα» κατά των νόμων τόσο στις ΗΠΑ όσο και στις Μπαχάμες.
Θυμίζουμε ότι η FTX τον Νοέμβριο είχε υποβάλει αίτηση πτώχευσης στις ΗΠΑ, προκαλώντας ένα μπαράζ εξελίξεων στην αγορά των κρυπτονομισμάτων. Η FTX ήταν ένα από τα μεγαλύτερα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων και η κατάρρευσή της οδήγησε στην πτώση των τιμών των περισσότερων από αυτά. Το ανταλλακτήριο της FTX άφησε σε αρκετούς το δικαίωμα να πάρουν τα κεφάλαιά τους πίσω μέχρι το τέλος της διαδικασίας πτώχευσης, με τους ειδικούς να προειδοποιούν πως αυτό το ποσό θα είναι τελικά ένα μικρό κλάσμα από αυτό που είχαν αρχικά καταθέσει.

«Νωρίτερα σήμερα τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss