Κυκλοφορεί επιδιόρθωση για το τρελό πρόβλημα κουνήματος της κάμερας του iPhone 14 Pro

Η Apple παρουσίασε τη σειρά iPhone 14 την περασμένη εβδομάδα, αλλά ορισμένοι αγοραστές iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max αντιμετώπισαν σχεδόν αμέσως ένα σοβαρό πρόβλημα. Αυτό το πρόβλημα έκανε την κύρια κάμερα να κουνιέται και να κάνει ένα περίεργο θόρυβο κατά τη χρήση της κάμερας σε εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών.

Η εταιρεία υποσχέθηκε ότι θα ερχόταν μια επιδιόρθωση και τώρα όντως έχει προωθήσει μια ενημέρωση στις συσκευές της σειράς iPhone 14. Το αρχείο καταγραφής αλλαγών της ενημέρωσης iOS 16.0.2 σημειώνει συγκεκριμένα ότι αυτό το ζήτημα έχει διορθωθεί, σύμφωνα με το GSMArena.
Περιττό να πούμε ότι αυτό θα είναι μια ανακούφιση για τους επηρεασμένους χρήστες του iPhone 14 Pro και του iPhone 14 Pro Max. Τα βίντεο του σφάλματος που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο έδειξαν την κύρια κάμερα 48MP να τρέμει και να κάνει έναν ανησυχητικό θόρυβο. Το σφάλμα παρουσιάστηκε όταν οι χρήστες προσπάθησαν να χρησιμοποιήσουν την κάμερα μέσα σε εφαρμογές όπως το Instagram, το Snapchat και το TikTok.

Το πρόβλημα προφανώς οφειλόταν στο ότι η λειτουργία σταθεροποίησης μετατόπισης αισθητήρα της κάμερας δεν λειτουργούσε σωστά μέσα σε αυτές τις εφαρμογές. Αλλά ελπίζουμε ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που ακούμε για αυτό το πρόβλημα τώρα που κυκλοφορεί μια ενημέρωση.
Αν δεν την έχετε δει ακόμα στο κινητό σας θα εμφανιστεί αρκετά σύντομα.
Ακολουθήστε μας στοfacebook | Instagram | Google News


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss