Κύπελλο Ελλάδας: ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα στην «OPAP Arena» για την πρόκριση

Κύπελλο Ελλάδας: Με τη σπουδαιότερη αναμέτρηση, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα, ολοκληρώνεται η 5η φάση του θεσμού.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν το πρώτο τους ματς στην «OPAP Αrena» για το Κύπελλο Ελλάδας, υποδεχόμενοι την επικίνδυνη ομάδα των Ιωαννίνων.
Η ΑΕΚ λύγισε στις καθυστερήσεις τον Ατρόμητο, μετράει τέσσερις νίκες στο πρωτάθλημα και θέλει να επεκτείνει το σερί της, παίρνοντας την πρόκριση για τους «16». Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει μόλις μια νίκη σε οκτώ αγώνες στη Super League και βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Οι φιλοξενούμενοι μοιραία θα έχουν το μυαλό τους στο κρίσιμο ματς με τον Ιωνικό, αλλά μια πρόκριση επί της «Ένωσης» στη Νέα Φιλαδέλφεια θα απογειώσει την ψυχολογία τους.

Ο ΟΦΗ ταξίδεψε στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει την Κηφισιά, ενώ η ομάδα – έκπληξη του θεσμού, ο Ιωνικός Ιωνίας από την ΕΠΣ Μακεδονίας θα ψάξει άλλη μια υπέρβαση. Συγκεκριμένα, υποδέχεται τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Ο Άγιος Νικόλαος υποδέχεται τον Αλμυρό και ο Πανελευσινιακός φιλοξενεί τον Απόλλωνα Πόντου.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου

15:00 Κηφισιά – ΟΦΗ (CosmoteSport1HD)
16:00 Άγιος Νικόλαος – Αλμυρός
16:00 Ιωνικός Διαβατών – Απόλλων Παραλιμνίου
16:00 Πανελευσινιακός – Απόλλων Πόντου
19:00 ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (CosmoteSport1HD – Live Newsbomb.gr)

*Σε αυτή την φάση, οι αγώνες είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθεί π …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss