Κύθνος: Βίντεο από την στιγμή που βυθίζεται η θαλαμηγός «007 James Bond»

Κύθνος: Σε ημιβυθισμένη κατάσταση η διάσημη θαλαμηγός «007 James Bond»

Το υπερπολυτελές σκάφος «007» το οποίο έχει συνδέσει το όνομά του με τον πράκτορα James Bond, προσάραξε το βράδυ της Παρασκευής 2/9 στην Κύθνο, όμως παρουσίασε εισροή υδάτων, με αποτέλεσμα η θαλαμηγός να βρεθεί σε ημιβυθισμένη κατάσταση.
Ευτυχώς οι πέντε αλλοδαποί επιβαίνοντες δεν κινδύνευσαν, ενώ το πλοίο πήρε μεγάλη κλίση με αποτέλεσμα να βυθιστεί από την αριστερή πλευρά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Υπουργείου Ναυτιλίας

«Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Κύθνου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ότι η Θ/Γ “007” σημαίας Μεγάλης Βρετανίας, έχει προσαράξει στη θαλάσσια περιοχή Όρμου Κολώνες ν. Κύθνου με πέντε αλλοδαπούς επιβαίνοντες.
Στη περιοχή έσπευσε το Ε/Π σκάφος “ΔΕΛΤΑ ΙΙ” Τ.Σαρωνικού 4760 με επιβαίνοντα στέλεχος της οικείας Λιμενικής αρχής, όπου εντόπισε την ανωτέρω Θ/Γ ημιβυθισμένη, σε απόσταση περίπου 15 μέτρων από την δυτική πλευρά της αμμώδους παραλίας του όρμου Κολώνα. Οι επιβαίνοντες, όλοι καλά στην υγεία τους, μετεπιβιβάστηκαν στη βοηθητική λέμβο και εν συνεχεία μεταφέρθηκαν στον λιμένα “Μερίχα” ν. Κύθνου.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό σταθμό Κύθνου, ενώ από το συμβάν δε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.»


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss