Κυτταρίτιδα: Να τι κάνουν 6 celebrities για να την καταπολεμήσουν | Vita.gr

Για κάθε δημόσια εμφάνισή τους δουλεύει για εκείνες ένας μικρός στρατός από επαγγελματίες ομορφιάς. Ωστόσο, όσον αφορά στο «καυτό» θέμα κυτταρίτιδα, το φαινόμενο δεν κάνει διακρίσεις σε διάσημες και κοινές θνητές. Δύσκολο να το πιστέψουμε; Κι όμως, 6 celebrities αποκαλύπτουν πώς αντιμετωπίζουν την κυτταρίτιδα ώστε να αποκτήσουν πιο σφριγηλό, λείο δέρμα.

Jennifer Aniston
Εχει μία τις πιο αξιοζήλευτες σιλουέτες του Χόλιγουντ, με καλοσχηματισμένα χέρια και όμορφα, γραμμωμένα πόδια ενώ το δέρμα της είναι πάντα αψεγάδιαστο και λαμπερό. Ετσι είναι αδύνατον να φανταστούμε ότι έχει έστω και υποψία κυτταρίτιδας. Ωστόσο η ίδια γνωρίζει καλά ότι για να διατηρήσεις ό,τι καλό σου χαρίζει η φύση χρειάζεται δουλειά. Μεταξύ άλλων χρησιμοποιεί body wraps για την πρόληψή της. Παράλληλα εδώ και δεκαετίες κάνει ανελλιπώς εντατική γυμναστική με βάρη και αερόβιες ασκήσεις, υπό την επίβλεψη ενός personal trainer.

Jennifer Lopez
Τα γυμνασμένα πόδια και τα σφριγηλά οπίσθια είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, μεταξύ αυτών η σωστή διατροφή. Μάλιστα για τον συγκεκριμένο σκοπό απευθύνθηκε στον διάσημο dr. Howard Murad. Ο ειδικός τονίζει ότι για να απομακρύνουμε την κυτταρίτιδα πρέπει να ενδυναμώσουμε εκ των έσω το δέρμα με την πρόσληψη των κατάλληλων τροφών. Μάλιστα σε μία συνέντευξή του είχε αποκαλύψει ότι η Jennifer κατανάλωνε άφθονο σπανάκι, λιναρόσπορο, εσπεριδοειδή, μαρούλι και ελαιόλαδο.  Ωστόσο είναι σίγουρο ότι η γυμναστική και ο χορός είναι εξίσου σημαντικοί παράγοντες για να διατηρεί λείο το σώμα της η λατίνα σταρ.

Kim Kardashian
«Ο, τι δε σου αρέσει, άλλαξέ το» έχει αναφέρει στο παρελθόν η διάσημη influencer. Η ίδια έχει αποενοχοποιήσει κάθε της ατέλεια και ποτέ δε δίστασε να αναφερθεί στην κυτταρίτιδα που έχει. Ομοίως ποτέ δεν έκρυψε και τις θεραπείες που κάνει για την καταπολέμησή της. Μια από …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss