La Liga: Η Ρεάλ «χιόνισε» δύο βαθμούς στην Παμπλόνα! (Video+Photos)

La Liga: Στο 0-0 στην έδρα της Οσασούνα έμεινε η Ρεάλ Μαδρίτης, αφήνοντας δύο πολύτιμους βαθμούς στην παγωμένη Παμπλόνα!

Πισωγύρισμα της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Ελ Σαδάρ»! Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν ήξερε πως τα πράγματα δε θα είναι εύκολα στην Παμπλόνα, κυρίως λόγω καιρικών συνθηκών. Η χιονόπτωση και το παγωμένο γήπεδο, έκαναν τα πράγματα επικίνδυνα, με τους «μερένχες» τελικά να μην τα καταφέρνουν και το τελικό 0-0 είναι μια σημαντική απώλεια βαθμών στη μάχη του τίτλου!

Η «βασίλισσα» είχε ως βασικό της αντίπαλο τον καιρό. Ο αγωνιστικός χώρος δεν είχε καλυφθεί από χιόνι (είχε σε κάποια σημεία του) αλλά ήταν αρκετά σκληρός λόγω της χιονόπτωσης και του ψύχους που πλήττει τη χώρα της Ιβηρικής.

Οι προσπάθειες των φιλοξενούμενων δεν έφεραν έστω ένα γκολ, κόντρα στην Οσασούνα που αμύνθηκε καλά και τελικά κράτησε τον πολύτιμο γι’ αυτή βαθμό.

Με αυτή την απώλεια, η Ρεάλ Μαδρίτης έφτασε στους 37 βαθμούς και δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει την Ατλέτικο που είναι στην κορυφή (οι «ροχιμπλάνκος» έχουν 38). Η ομάδα του Σιμεόνε, βέβαια, δεν αγωνίστηκε με την Μπιλμπάο (λόγω καιρού) και έτσι παραμένει πρώτη με τρία ματς λιγότερα!

Σα να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Ζιντάν, η Μπαρτσελόνα που είναι 3η, είναι πλέον μόλις στο -3 από τους Μαδριλένους, καθώς επικράτησαν για την 18η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν με 4-0 στην έδρα της Γρανάδα.

Η Οσασούνα απ’ την άλλη, πήρε ένα βαθμό… χρυσάφι κι έφτασε τους 15, όντας προτελευταία στη βαθμολογία με ένα ματς λιγότερο.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss