Λαμπάτος για σύζυγο Φιλιππίδη: Πιστεύω ότι έκανε τα στραβά μάτια για να απολαμβάνει τη χλιδάτη ζωή

Ο ηθοποιός, Γιώργος Λαμπάτος, μεταξύ άλλων μίλησε για τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου.

Ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ανέφερε πως πρώην σύντροφός του είχε δεχθεί σεξουαλική επίθεση από τον Πέτρο Φιλιππίδη.
«Βρίσκεται στην αρμοδιότητα θα έλεγα της ίδιας της παθούσας να κάνει δηλώσεις εφόσον θελήσει. Δεν είναι στον καλλιτεχνικό χώρο. Αν είχα μάθει τότε εκείνο το γεγονός δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα. Δείχνει αυτό το πράγμα ότι δεν υπάρχει ιερό και όσιο στον άνθρωπο αυτόν, δεν άφησε τίποτα στο πέρασμά του. Οδοστρωτήρας», ανέφερε ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος.

Μιλώντας για τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου, η οποία στηρίζει τον άντρα της σε κάθε του βήμα, ο Γιώργος Λαμπάτος τόνισε πως: «Πιστεύω ότι δεν μπορεί να μην ήξερε. Απλά πιστεύω ότι έκανε τα στραβά μάτια για να βρίσκεται και να απολαμβάνει όλα αυτά τα αγαθά και την πολυτέλεια, τη χλιδάτη ζωή. Είναι σε ένα σημείο που είναι ακόμα αλληλένδετα τα συμφέροντα της οικογένειας γιατί βλέπουμε ότι υπάρχουν περιουσιακά στοιχεία. Πού θα πάνε αυτά; Ποιος θα τα πάρει; Πρέπει και εκείνη να δει τη ζωή της από δω και πέρα. Δεν περίμενα ότι θα αφεθεί ελεύθερος».

Ο Γιώργος Λαμπάτος αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από παραγωγό. «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από έναν παραγωγό που υποτίθεται ότι έκανε μια ταινία και υποτίθεται ότι οι ηθοποιοί έπρεπε να κάνουν τα γυρίσματα σε ένα νησί με τα μαγιό τους και άρχισε να μου λέει βγάλε τη μπλούζα και το παντελόνι. Ε μετά μου είπε κάτι άλλο… και το κατάλαβα. Βεβαίως δεν το έκανα. Τα μάζεψα και έφυγα άρον άρον» είπε ο ηθοποιός.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss