Λάρισα: Ράγισαν καρδιές οι συμμαθητές της 20χρονης Θάλειας – «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

Λάρισα: Σε κλίμα οδύνης και πένθους το τελευταίο αντίο στη Θάλεια Κορδαμπάλου

Θλίψη έχει σκορπίσει στην κοινωνία της Λάρισας ο θάνατος της 20χρονης Θάλειας Κορδαμπάλου που έχασε τη ζωή της πριν από μία βδομάδα στο πρώτο της εκπαιδευτικό ταξίδι. Η νεκρώσιμη ακολουθία της 20χρονης της ναυτικής δοκίμου που έχασε τόσο πρόωρα τη ζωή της τελέστηκε σήμερα σε κλίμα οδύνης και πένθους στον Μητροπολίτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλείου στη Λάρισα, ιερουργούντος του Μητροπολίτη Λαρίσης Ιερωνυμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Onlarissa.gr, έξω από την εκκλησία βρίσκονταν παραταγμένο ναυτικό άγημα το οποίο απέδωσε τις δέουσες τιμές.

Κανείς δεν μπόρεσε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, κανείς δεν συγκράτησε τα δάκρυά του, όταν οι συμμαθητές της Θάλειας Κορδαμπάλου, ο ξάδερφός της και ο διοικητής της εξέφρασαν τον πόνο τους με λόγια στους επικήδειους, στην κηδεία της αγαπημένης τους Θάλειας που τόσο πρόωρα και άδικα έφυγε από τη ζωή.

«Έφυγες τόσο πρόωρα και ξαφνικά. Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς δάκρυσα τη στιγμή που μας μάζεψε ο κυβερνήτης και μας ανακοίνωσε ότι έφυγες. Οπως δεν θα ξεχάσω τη σιγή που επικρατούσε εκείνη την ημέρα στο πλοίο», είπε φανερά συγκινημένος συμμαθητής της Θάλειας.

«Η σημερινή μέρα είναι μέρα θλίψης και οδύνης για όλους μας, για όλο το Πολεμικό Ναυτικό», τόνισε στον επικήδειο λόγο του ο διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας. «Στη σύντομη πορεία σου στη Σχολή κατόρθωσες να ξεχωρίσεις για το ήθος, τον δυναμισμό και τη συνέπειά σου», πρόσθεσε.
Και συνέχισε: «Ως ο τελευταίος σου διοικητής, αλλά και όλη η οικογένεια του Πολεμικού Ναυτικού συμμεριζόμαστε απόλυτα τον πόνο της οικογένειάς σου και εκφράζουμε τα βαθύτατα και ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

«Ζούμε δύσκολες στιγμές. Το ναυτικό για σένα ήταν ένα όνειρό. Δεν φεύγουν οι άνθρωποι, φυλαχτό θα είσαι για τους γονείς σου τον αδελφό σου τον Θανάση», είπε ο ξάδελφός της.
Το ίδιο συγκινητικά τα λόγια του Ιερώνυμου Λαρίσης για την αδικοχαμένη Θάλεια στέλνοντας το δικό τους μήνυμα στους συμμαθητές της.

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss