Λάρισα: Τρεις αδελφές κατήγγειλαν τους γονείς τους για ενδοοικογενειακή βία

Μια υπόθεση παράνομης κατακράτησης στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας αποκάλυψε το δράμα που βίωναν τρεις αδελφές από τους γονείς τους εδώ και πολλά χρόνια.

Στο εδώλιο κάθισε σήμερα η μητέρα των τριών κοριτσιών με την κατηγορία της παράνομης κατακράτησης. Η γυναίκα κατηγορείται ότι κλείδωσε τις δύο κόρες της στο πλυσταριό του σπιτιού όπου έμεναν, για μισή ώρα. Τις κοπέλες άφησε ελεύθερες ο πατέρας τους και στη συνέχεια οι κοπέλες κατήγγειλαν το περιστατικό στην αστυνομία. Η δίκη διεξήχθη τελικά σήμερα και ενώ είχε πάρει ήδη μια αναβολή την Τρίτη.
Στην αίθουσα του δικαστηρίου όμως με αφορμή αυτό το περιστατικό η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, 24 ετών, αποκάλυψε ότι δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό καθώς η ίδια και οι αδερφές της ήταν θύματα ενδοοικογενειακής βίας από τη μητέρα και τον πατέρα εδώ και πολλά χρόνια.

Δικαίωμα σύμφωνα με τον Θεό
«Δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό αλλά αποκορύφωμα ενδοοικογενειακης βίας από τη νηπιακή μας ηλικία» κατέθεσε στο δικαστήριο η 24χρονη και πρόσθεσε πως ο πατέρας της, καθηγητής στο επάγγελμα, την έστειλε δύο φορές στο νοσοκομείο για ασήμαντη αφορμή.

«Έχουν δικαίωμα σύμφωνα με το Θεό να μας χτυπούν» κατέθεσε η 24χρονη πως τους είπε η μητέρα τους όταν τα κορίτσια παραπονέθηκαν για τη συμπεριφορά των γονιών τους. Η κοπέλα ζει στο ισόγειο του σπιτιού και όταν ρωτήθηκε από το δικαστήριο γ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss