Laver Cup: Η ομάδα της Ευρώπης προηγείται με 8-4 της αντίστοιχης του Κόσμου, με καταλύτη τον «Νόλε»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Ματέο Μπερετίνι έδωσαν από δύο ματς, ένα μονό και μαζί αγωνίστηκαν στο διπλό αυξάνοντας τη διαφορά για την ομάδα της Ευρώπη σε 8-4 κόντρα στην αντίστοιχη ομάδας του Κόσμου στο Laver Cup.

Μολονότι το «αντίο» του Ρότζερ Φέντερερ μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο παγκόσμιο αθλητισμό, στο Laver Cup, που διεξάγεται στο Λονδίνο η δράση συνεχίζεται.

Ο Ματέο Μπερετίνι και ο Νόβακ Τζόκοβιτς, επικράτησαν ο καθένας τους στο μονό και παίζοντας μαζί στο διπλό, δίνοντας ασφαλές προβάδισμα στην Team Europe, που προηγείται πλέον της ομάδας από Team World με 8-4.

Συγκεκριμένα ο Ιταλός τενίστας, νίκησε με 7-6(11), 4-6, 10-7 τον Καναδό, Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ και ο «Νόλε» επικράτησε άνετα του Γάλλου, Φρανσίς Τιαφόε με 6-1, 6-3, μετά από μόλις 74 λεπτά αγώνα.

Αμέσως μετά, ακολούθησε το διπλό με τον Μπερετίνι και τον Τζόκοβιτς να επικρατούν 2-0 (7-5, 6-2) του Αμερικανού, Τζακ Σοκ και του Αυστραλού, Αλεξ Ντε Μινόρ.

Την μοναδική νίκη για την ομάδα του Κόσμου την δεύτερη ημέρα του τουρνουά σημείωσε ο Αμερικανός,Τέιλορ Φριτς με 6-1, 4-6, 10-8 κόντρα στον Βρετανό, Κάμερον Νόρι.

Το Laver Cup, που διεξάγεται σε τρεις ημέρες με τρία διπλά και εννέα μονά, θα ολοκληρωθεί σήμερα (25/9) με τέσσερις αγώνες που ο καθένας «δίνει» τρεις βαθμούς στην νικήτρια ομάδα, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι η ευρωπαϊκή ομάδα, επικράτησε και στις τελευταίες τέσσερις διοργανώσεις.

Δείτε παρακάτω το σημερινό πρόγραμμα που στη μάχη μπαίνει και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss