Leaker δίνει ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς Apple iPhone 14 και βαθμολογία απόδοσης iPhone 14 Pro Max

Μόλις πρόσφατα, το iHacktu ileaks που διέρρευσε και «ρεπορτάζ της Apple» πρόσφερε πληθώρα από ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για την επερχόμενη σειρά iPhone 14, ειδικά για τα iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max. Ο tipster επέστρεψε με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πολυαναμενόμενα smartphones της Apple, συμπεριλαμβανομένης της υποτιθέμενης ημερομηνίας κυκλοφορίας και των πιθανών επιπέδων απόδοσης.

Η αφίσα βεβαιώνει ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Apple iPhone 14 είναι η 13η Σεπτεμβρίου, και ενώ δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες που να υποστηρίζουν αυτόν τον ισχυρισμό, υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι αυτή θα είναι η βασική ημέρα.
Για παράδειγμα, η LeaksApplePro έχει επίσης δηλώσει ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια εκδήλωση της Apple στις 13 Σεπτεμβρίου, η οποία, εάν είναι ακριβής, πιθανότατα θα ήταν η κυκλοφορία της σειράς iPhone 14. Η οικογένεια iPhone 13 ανακοινώθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2021 και η σειρά iPhone 11 αποκαλύφθηκε στις 10 Σεπτεμβρίου 2019 – επομένως η δεύτερη Τρίτη του Σεπτεμβρίου φαίνεται σαν ένα εύλογα ασφαλές στοίχημα. Αλλά η Apple έχει αλλάξει αυτή την ημερομηνία κάποιες φορές: Το 2020 έγιναν εκδηλώσεις στις 15 Σεπτεμβρίου (Apple Watch Series 6, κ.λπ.) και στις 20 Οκτωβρίου (σειρά iPhone 12).

Η ίδια πηγή παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόδοση του Apple iPhone 14 Pro Max, η οποία, σύμφωνα με μια συνομιλία πο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss