ΛεΜπρον Τζέιμς: O θρύλος του ΝΒΑ μπήκε στο πρωτόκολλο του κορονοϊού

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς από τους Λέικερς μπήκε στο πρωτόκολλο του κορονοϊού, όπως ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος του ESPN, Έιντριαν Βοϊναρόφκσι.

Δείτε την ανάρτηση του δημοσιογράφου στο Twitter:

ανάρτηση Twitter
© Twitter

Να σημειωθεί πως, ο ΛεΜπρον Τζέιμς έχει εμβολιαστεί εδώ και καιρό κατά της νόσου Covid-19, πως είχε ο ίδιος δηλώσει τον Σεπτέμβριο στην Media Day των Λέικερς.

Επίσης, δεν έχει γίνει επιβεβαιωθεί επίσημα ακόμη εάν o King James έχει προσβληθεί από τον ιό ή εάν ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

Μάλιστα, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, ο ΛεΜπρον Τζέιμς θα μείνει εκτός δράσης για ορισμένες ημέρες – περίπου για δέκα (10) μέρες, χάνοντας τις επόμενες αναμετρήσεις με τους Λέικερς.

Νωρίτερα, στην αναμέτρηση των Λέικερς με τους Σακραμέντο Κινγκς, ο Λεμπρον Τζέιμς, απουσίαζε όπως είχε ανακοινωθεί πριν την έναρξη του αγώνα «για λόγους υγείας και ασφάλειας σύμφωνα με τα σχετικά πρωτόκολλα του NBA». Τη σχετική ανάρτηση αναδημοσίευσε ο επίσημος λογαριασμός των Λος Άντζελες Λέικερς στο Twitter.

Δείτε το σχετικό Tweet:

tweet
© Twitter

Ο 37χρονος θρύλος του NBA θα μπορέσει να επιστρέψει στα παρκέ μετά την υποχρεωτική δεκαήμερη καραντίνα και αφού επιβεβαιωθούν δύο αρνητικά PCR τεστ σε ένα 24ωρο.

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss