Λεονάρντο Ντι Κάπριο- Καμίλα Μορόνε: Τίτλοι τέλους μετά απο 5 χρόνια – Τι λένε οι «κακές γλώσσες»

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η αγαπημένη του Καμίλα Μορόνε, το εντυπωσιακό μοντέλο που έγινε ηθοποιόςαποφάσισανα να τραβηξουν χωριστούς δρόμους μετά μετά από πέντε χρόνια μαζί.

Ο 47χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και η 25χρονη καλλονή τερμάτισαν «ήσυχα» τη σχέση τους νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, ισχυρίστηκε πηγή από το περιβάλλον του Λεονάρντο ντι Κάπριο στην εφημερίδα The Sun την Τρίτη (30/8).
Ο τελευταίος χωρισμός φαίνεται να ενισχύει το κλασικό «μοτίβο» που φέρεται να έχει καθιερώσει ο σταρ του φιλμ Once Upon A Time In Hollywood και τον θέλει να μη βγαίνει ποτέ δημόσια με γυναίκα άνω των 25 ετών. Άνθρωποι κοντά στον Ντι Κάπριο ισχυρίστηκαν ότι ο ίδιος και η Μορόνε είχαν αρχίσει να απομακρύνονται πρόσφατα.

«Ο Λίο και η Καμίλα τελείωσαν τη σχέση τους το καλοκαίρι», είπε μια πηγή. «Δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα μεταξύ τους. Απλώς κατέληξε σε ένα φυσικό συμπέρασμα». Ο σταρ του Revenant, ο οποίος είναι 22χρόνια μεγαλύτερος απο την Καμίλα, τη γνώρισε για πρώτη φορά το 2008, όταν ήταν μόλις 12 ετών.

Η Καμίλα ΜορόνεΑΡ

Ο επί χρόνια φίλος του Αλ Πατσίνο, ο οποίος έβγαινε για χρόνια με τη μητέρα της Καμίλα, Λουσίλα Σόλα, έκανε τις συστάσεις και ο Λεονάρντο προφανώς παρέμεινε φίλος με την οικογένεια για χρόνια. Ο Λεονάρντο και η Καμίλα συναντήθηκαν επίσημα κάποια στιγμή το 2017, μετά τον χωρισμό του με το μοντέλο Nινα Αγκντάλ, λίγες μέρες πριν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, αν και οι εκπρόσωποι και των δύο αρχικά αρνήθηκαν ότι ήταν μαζί.

Οι δυο το …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss