Ληστής αλά Χόλιγουντ: Περούκα, καπέλο και αλλαγή ρούχων μετά τις ληστείες

Ο ληστής εισέβαλε στις τράπεζες και στα πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών φορώντας στο κεφάλι είτε ψάθινο καπέλο είτε περούκα. Το πρόσωπο το έκρυβε με γυαλιά ηλίου ή με χειρουργική μάσκα.

Όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διαπίστωσαν το Σεπτέμβριο του 2021 ότι κυκλοφορεί στην Αθήνα ένας επικίνδυνος ληστής που εισβάλει σε τράπεζες και πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών, αποφάσισαν να συστήσουν ένα ειδικό κλιμάκιο που θα αναλάβει την ταυτοποίηση και τη σύλληψή του.
Και αυτό διότι ο τρόπος δράσης του έδειχνε επαγγελματισμό, ενώ κρίθηκε επικίνδυνος και ότι δεν θα σταματήσει τη δράση του εάν δεν συλληφθεί. Οι άντρες της Ασφάλειας εδώ και πολλούς μήνες είχαν συλλέξει πλούσιο υλικό από κάμερες ασφαλείας που είχαν καταγράψει καρέ-καρέ τις επιθέσεις του. Έτσι, σε συνδυασμό με τις μαρτυρίες που είχαν στα χέρια τους, «αποκρυπτογράφησαν» τον τρόπο δράσης του.

Ο ληστής εισέβαλε στις τράπεζες και στα πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών φορώντας στο κεφάλι είτε ψάθινο καπέλο είτε περούκα. Το πρόσωπο το έκρυβε με γυαλιά ηλίου ή με χειρουργική μάσκα. Αφού εισέβαλε στο χώρο, ακινητοποιούσε τους υπαλλήλους με απειλή πιστολιού και άρπαζε μετρητά από τα ταμεία. Δεν σταματούσε, όμως, εκεί. Εξανάγκαζε και πάλι με την απειλή όπλου τον διευθυντή να του ανοίξει την πόρτα ασφαλείας για να φύγει σαν… κύριος.
Το σχέδιό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss