LIVE, Ολυμπιακός – Ναντ: Ο τελευταίος αγώνας στην Ευρώπη

Europa League: Δείτε LIVE την εξέλιξη του αγώνα, Ολυμπιακός – Ναντ, ο οποίος είναι ο τελευταίος των «ερυθρόλευκων» στην Ευρώπη, για την τρέχουσα σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν κάθε ελπίδα πρόκρισης στο Europa Conference League την προηγούμενη εβδομάδα και λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό, υποδέχονται τη γαλλική ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης».
Η αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική των ομίλων του Europa League με τη Ναντ δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό, ο οποίος, όμως, θέλει τη νίκη για λόγους πρεστίζ.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα επιδιώξουν να ολοκληρώσουν τη φετινή πορεία τους στην Ευρώπη, παίρνοντας την πρώτη τους νίκη. Αυτό, όπως παραδέχθηκε κι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, θα δώσει αυτοπεποίθηση ενόψει του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, της ερχόμενης Κυριακής (6/11).
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ, υπογράμμισε από την πλευρά του ότι εκείνος κι οι παίκτες του δεν παίρνουν αψήφιστα το ματς με τη Ναντ, αλλά όπως παραδέχθηκε: «θα έχουμε το ένα μάτι μας και στο ματς της Κυριακής».

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss