Λονδίνο: Κατέληξε 33χρονη που ποδοπατήθηκε σε συναυλία στο Brixton 

Άτομα ποδοπατήθηκαν την περασμένη Πέμπτη στη συναυλία του τραγουδιστή Asake στο O2 Academy στο Brixton. Δύο ακόμα γυναίκες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. 

Μια 33χρονη μητέρα δύο παιδιών υπέκυψε στα τραύματά της μετά το ποδοπάτημα σε είσοδο συναυλιακού χώρου στο Brixton του Λονδίνου.

Η γυναίκα ήταν μια από τα άτομα που ποδοπατήθηκαν όταν πλήθος κόσμου προσπάθησε να μπει στην αίθουσα για να παρακολουθήσει τον τραγουδιστή Asake. Άλλες δύο γυναίκες ηλικίας 21 και 23 ετών εξακολουθούν να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση, ανακοίνωσε η αστυνομία.Το περιστατικό σημειώθηκε την Πέμπτη, με την συναυλία τελικά να ακυρώνεται.Βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν το πλήθος να γεμίζει τον δρόμο έξω από την είσοδο της συναυλίας.Σύμφωνα με την Daily Mirror, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε από τη σκηνή ότι «3.000 άνθρωποι παραβίασαν τις πόρτες απ’ έξω και για λόγους ασφαλείας πρέπει να βάλουμε τέλος στο θέαμα».«Ακούστε, για την ασφάλειά σας, για την ασφάλειά σας, ακούστε, σας παρακαλώ. Για τη δική σας ασφάλεια, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ. Υπάρχουν άνθρωποι που παραβίασαν τις πόρτες. Μπήκαν μέσα και η ασφάλεια προσπαθεί να το αντιμετωπίσει», είπε η ομάδα των διοργανωτών.

Διαβάστε ακόμα:

Λονδίνο: Άτομα ποδοπατήθηκαν σε αίθουσα συναυλιών
Νότια Κορέα: Ακυρώνονται εκδηλώσεις μετά τ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss