Love Island: Απόψε η πρεμιέρα του νέου ριάλιτι – Οι παίκτες, οι κανόνες και όσα πρέπει να ξέρετε

Το πολυδιαφημισμένο τηλεοπτικό πρότζεκτ «Love insland» κάνει πρεμιέρα απόψε -Τα πρώτα αποκαλυπτικά teasers για τους που μπαίνουν στο ριάλιτι.

Λίγες ώρες έμειναν για να ξεκινήσει το νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ «Love Island», με παρουσιάστρια την Ηλιάννα Παπαγεωργίου. Δέκα παίκτες (σ.σ. πέντε άνδρες και πέντε γυναίκες) θα αναζητήσουν τον έρωτα του στην Τενερίφη.
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα αποδεχθεί τα κορίτσια και τα αγόρια του ριάλιτι στην εντυπωσιακή βίλα του Love Island. Το επεισόδιο θα προβληθεί απόψε το βράδυ και συγκεκριμένα στις 23:15.

Λίγες ώρες πριν την σημερινή πρεμιέρα κυκλοφόρησαν και τα δέκα αποκαλυπτικά teasers, ένα για κάθε παίκτη, με σκοπό να εισάγουν το κοινό στον σέξι κόσμο του Love Island.

Χριστίνα Μητσάκου, yoga instructror

Μένει στην Αθήνα και έχει δύο μεγαλύτερους αδελφούς. Θεωρεί την ανεξαρτησία μια από τις μεγαλύτερες κατακτήσεις της. Ασχολήθηκε με το μπαλέτο από 6 ετών, έχει σπουδάσει βρεφονηπιοκόμος, αλλά δεν εργάστηκε ποτέ στον τομέα της. Ήταν υπάλληλος σε εταιρία εμπορίας αυτοκινήτων όταν πριν από 4 χρόνια μπήκε στη ζωή της η yoga η οποία τον τελευταίο χρόνο αποτελεί το κύριο επάγγελμά της.
Οι φίλοι της την χαρακτηρίζουν δυναμική και καλό παιδί. Η ίδια δηλώνει «easy going» και ευπροσάρμοστη χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως χάνει τον χαρακτήρα της ή δεν λέει όσα θέλει να πει. Πιστεύει πως ό,τι είναι γραμμένο να συμβεί, θα συμβεί.

Στο σύντροφό της αναζητά τη χημεία, θέλει να είναι ανοιχτόμυαλος και να έχει τη διάθεση να εξελίσσεται. Για να διεκδικήσει κάποιος μία θέση …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss