«Maestro»: Πήρε τα δικαιώματα το Netflix – Τα πρώτα λόγια Παπακαλιάτη

Η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro», κέρδισε τις εντυπώσεις απότο πρώτο επεισόδιο προβολής στο MEGA και τώρα ετοιμάζεται να ανοίξει ταφτερά της για το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για την επιτυχημένηελληνική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον ΧριστόφοροΠαπακαλιάτη. Η παραγωγή θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπροστις 19 Δεκεμβρίου 2022 και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο γιαπρώτη φορά στις αρχές του 2023.
«Κρατάω το Maestro πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή καιχαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix.Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι», αναφέρει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στηνπρώτη του ανακοίνωση μετά την ευχάριστη είδηση.

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ελληνική σειρά… ταξιδεύει στην παγκόσμια πλατφόρμα. Η εν λόγω εξέλιξη αποτελεί μεγάλη ανταμοιβή τόσο για το κανάλι, όσο και για τον δημιουργό. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει ήδη ανακοινώσει ότι ετοιμάζει και τον δεύτερο κύκλο, μετά τη σαρωτική επιτυχία που σημειώνει η σειρά κάθε Πέμπτη στο MEGA.
Η ιστορία

Η βασική ιστορία του «Maestro» εστιάζει στον Ορέστη, που ταξιδεύει σε έναμικρό νησί για να στήσει ένα μουσικό φεστιβάλ από την αρχή. …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss