Maestro: Sneak Preview «γροθιά» στην ομοφοβία – Δείτε το απόσπασμα

 

Maestro: Μία σκηνή που περνά αντιομοφοβικά μηνύματα βλέπουμε σε απόσπασμα της σειράς, η οποία έκανε πρεμιέρα αύριο, Πέμπτη 13/10.

Hπολυαναμενόμενη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 22:30, στο MEGA. Ένα ερωτικό δράμα με φόντο τη σκληρή σύγχρονη πραγματικότητα.
Μια ακολουθία συμβάντων βαθιά ανθρώπινων, ρεαλιστικών, συγκινητικών με εκρηκτική έκβαση. Στα εννιά επεισόδια του «Maestro», ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφηγείται αριστοτεχνικά μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης. Ένα καστ ταλαντούχων ηθοποιών ενσαρκώνει πολυδιάστατους ήρωες, μέσα από τους οποίους ο δημιουργός επιχειρεί να εμβαθύνει στην ψυχοσύνθεση χαρακτηριστικών τύπων της κοινωνίας μας.

 

 
Μάλιστα, στο TikTok κυκλοφόρησε και ένα απόσπασμα από σκηνή της σειράς, στην οποία βλέπουμε ένα ζευγάρι να συζητά για το ενδεχόμενο ο γιος τους να είναι ομοφυλόφιλος. Οι ατάκες των ηθοποιών αποτελούν αντιομοφοβικό περιεχόμενο που σίγουρα θα τραβήξει την προσοχή του κοινού και θα συγκινήσει.
Maestro: Δείτε το Sneak Preview

Maestro: Δείτε το Sneak Preview

[embedded content]

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss