Μαίρη Κατσανδρή για Πέτρο Φιλιππίδη: Άλλο το φλερτ, άλλο να βιάζεις

«Αν δεν ήταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, μάλλον το παιδί θα είχε πάει στο νοσοκομείο», είπε για τον ξυλοδαρμό του Γιώργου Ψάλτου από τον Πέτρο Φιλιππίδη το 2015. 

Στις κακοποιητικές συμπεριφορές που έχουν καταγγείλει οι συνάδελφοί της μίλησε η Μαίρη Κατσανδρή. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έγιναν σε βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη και σχολίασε την επικοινωνία που είχε με τη Χρύσα Σπηλιώτη.
«Εγώ αυτό το θεωρώ πάρα πολύ εξωφρενικό, ένας άνθρωπος που έχει καταδικαστεί να είναι μια χαρά στο σπίτι του. Αν σκεφτούμε στη θέση του Λιγνάδη έναν απλό άνθρωπο, άγνωστο, που δεν τον ξέρει κανείς αλλά που έχει κάνει τα ίδια με τον Λιγνάδη, πού θα ήταν; Σπίτι του; Άρα; Για ποια ισότητα των νόμων μπορούμε να μιλήσουμε;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαίρη Κατσανδρή.

Αναφερόμενη στον Πέτρο Φιλιππίδη η Μαίρη Κατσανδρή τόνισε: «Η Δικαιοσύνη θα δείξει αλλά εγώ πιστεύω τις γυναίκες. Είμαι με το μέρος των γυναικών σαφέστατα. Έχω δουλέψει με τον Πέτρο 3 χρόνια και ναι έχει έναν οξύθυμο χαρακτήρα αλλά δεν περίμενα τους βιασμούς… άλλο το να φλερτάρεις και άλλο το να βιάζεις».

Η ηθοποιός, όπως είπε, ήταν μπροστά στον ξυλοδαρμό του ηθοποιού, Γιώργου Ψάλτου, από τον Πέτρο Φιλιππίδη το 2015 που έγινε στην παράσταση «Φον Δημητράκης». Γι’ αυτό και η ίδια σημείωσε: «Αν δεν ήταν ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και ο Δημήτρης Μαυρόπουλος, μάλλον το παιδί θα είχε πάει στο νοσοκομείο».
Σχετικές ειδήσεις
Εβελίνα Παπούλια: Η πρώτη αντίδραση μετά τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη
Εβελίνα Παπούλια: Τι κατέθεσε στο δικαστήριο για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Τάσος Κωστής: «Γιατί να μην συνεργαστώ με τον Κιμούλη; Τι έχει κάνει;»


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss