Μακελειό στην Ταϊλάνδη: Γονείς με παιχνίδια στα χέρια αποχαιρετούν τα παιδιά τους – Θλίψη και οργή

Η Ταϊλάνδη θρηνεί για μια τρομακτική επίθεση με όπλο και μαχαίρι σε κέντρο παιδικής μέριμνας στα βορειοανατολικά, που άφησε νεκρούς 37 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων 23 παιδιά

Η Ταϊλάνδη θρηνεί για μια τρομακτική επίθεση με όπλο και μαχαίρι σε κέντρο παιδικής μέριμνας στα βορειοανατολικά, που άφησε νεκρούς 37 ανθρώπους, μεταξύ των οποίων 23 παιδιά.
Γονείς συγκεντρώθηκαν έξω από το κέντρο το πρωί της Παρασκευής, κλαίγοντας και κρατώντας τα παιχνίδια των παιδιών τους. Ένας πρώην αστυνομικός εισέβαλε στο κτήριο την Πέμπτη, σκοτώνοντας παιδιά ηλικίας ακόμη και δύο ετών την ώρα που κοιμόντουσαν.

Οι σημαίες σε όλη την Ταϊλάνδη κυματίζουν μεσίστιες καθώς ένα κατεστραμμένο έθνος παλεύει με την τραγωδία. Η αστυνομία λέει ότι ο 34χρονος δράστης σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησε μετά από ανθρωποκυνηγητό. Το κίνητρο της επίθεσης δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό. Ωστόσο, η αστυνομία είπε ότι ο δράστης απολύθηκε από τη δουλειά του τον Ιούνιο για χρήση ναρκωτικών.

O παιδικός σταθμός όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές φρίκηςΑΡ

Ο πρωθυπουργός Πραγιούθ Τσαν-ότσα και ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης Μάχα Βαγιραλονγκόρν , μαζί με τη βασίλισσα, αναμένεται να επισκεφθούν την πληγωμένη κοινότητα στην επαρχία Nονγκ Μπουα Λάμπου αργότερα την Παρασκευή.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ροζ και λευκά φέρετρα στολισμένα με χρυσό, που έφεραν τα σώματα των παιδιών, μεταφέρθηκαν σε ένα νεκροτομείο του νοσοκομείου στο Udon Thani και τοποθετήθηκαν σε σειρές. Τα σωστικά συνεργεία είχαν φέρει νωρίτερα τα πτώματ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss