Μάνδρα: Στον εισαγγελέα πατέρας, αδερφός -Πώς έπεσε νεκρός ο 17χρονος;

Ο 14χρονος αδερφός και ο πατέρας του 17χρονου από τη Μάνδρα οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθούν. Ο πατέρας κατηγορείται για παραβίαση του νόμου περί όπλων αλλά και παραμέληση.

Το κατώφλι της Ευελπίδων πέρασαν σήμερα το πρωί (5/11) ο 14χρονος αδερφός του 17χρονου που έπεσε νεκρός από πυροβολισμό στη Μάνδρα, ο πατέρας τους και άλλα μέση της οικογένειας.
Ο 14χρονος και ο πατέρας του οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθούν. Ο 14χρονος αδερφός του 17χρονου συνελήφθη, καθώς ομολόγησε ότι αυτός πυροβόλησε με την καραμπίνα. Όπως υποστήριξε, ωστόσο, δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον αδερφό του αλλά τον πέρασε για αγριογούρουνο και για αυτό πάτησε τη σκανδάλη.

Ο πατέρας, από την άλλη, κατηγορείται για παραβίαση του νόμου περί όπλων αλλά και παραμέληση.
Τι ομολόγησε ο 14χρονος

Ο 14χρονος φέρεται να κατέθεσε: «Κυνηγούσαμε με τον αδερφό μου, ο οποίος κρατούσε την καραμπίνα, όταν κάποια στιγμή είδαμε ένα γουρούνι. Το ζώο έτρωγε σε ένα σημείο στο οποίο δεν μπορούσαμε να το πυροβολήσουμε. Τότε, ο αδερφός μου έδωσε σε εμένα την καραμπίνα για να πάει να τρομάξει το γουρούνι, με σκοπό να βγει από εκείνο το σημείο όπου βρισκόταν και στη συνέχεια εγώ να μπορέσω να το πυροβολήσω. Τελικά όμως το όπλο εκπυρσοκρότησε στα χέρια μου. Πυροβόλησα και η σφαίρα πέτυχε τον αδερφό μου στο κεφάλι. Τρομοκρατήθ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss