Μαράια Κάρεϊ: Το All I Want for Christmas Is You και πάλι στην κορυφή

Το τραγούδι – ύμνος των Χριστουγέννων, της Μαράια Κάρεϊ, εκτόπισε από την κορυφή το «Anti-Hero» της Τέιλορ Σουίφτ.

Tις ημέρες των Χριστουγέννων ακούγεται σε κάθε γωνιά του πλανήτη έχοντας την δύναμη να μας αλλάζει την διάθεση και σπάζοντας παράλληλα τα μουσικά ρεκόρ. Ο λόγος για το «All I Want for Christmas Is You» της Μαράια Κάρεϊ που μαζί με τον βετεράνο συνθέτη Ουόλτερ Αφανασιέφ το ηχογράφησε το καλοκαίρι του 1994.
Για τέταρτη χρονιά είναι στην κορυφή του Billboard Hot 100 αφήνοντας το «Rockin Around the Christmas Tree» της Μπρέντα Λι στο Νο. 2, το «Jingle Bell Rock» του Μπόμπι Χελμς στο Νο. 3, το «A Holly Jolly Christmas» του Μπερλ Άιβς (Νο. 4) και το «Last Christmas» των Wham στο Νο. 9. Σημειωτέον το τραγούδι βρέθηκε στη κορυφή του Billboard για πρώτη φορά το 2019.

Φέτος κατάφερε να εκτοπίσει από την κορυφή το «Anti-Hero» της Τέιλορ Σουίφτ που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο σημειώνοντας ρεκόρ για την τέταρτη συνεχόμενη χρονιά σύμφωνα με το Billboard.Είναι επίσης το τραγούδι που βρίσκεται στο Νο1 για τόσο μεγάλο διάστημα, από την πρώτη φορά που εμφανίστηκε, δηλαδή στις 21 Δεκεμβρίου 2019.Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕΔιαβάστε επίσης

Box Office: «Άγριες νύχτες» σε σχεδόν άδεια σινεμά

Χριστούγεννα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
Πέθανε ο σπουδαίος συνθέτης Άντζελο Μπανταλαμέντι


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss