Μαραθώνιος Αθήνας 2022: Δύο θρύλοι επιστρέφουν στον 39ο ΑΜΑ!

Μαραθώνιος Αθήνας 2022: Οι θρυλικοί Ισπανοί, Αμπέλ Αντόν και Μάρτιν Φιτς επιστρέφουν μετά από 25 χρόνια στην Ελλάδα!

Ο Αμπέλ Αντόν με μία δυνατή αλλαγή, περίπου 80 μέτρα από την πύλη του Παναθηναϊκού Σταδίου, εξασφάλισε το χρυσό μετάλλιο στο μαραθώνιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Αθήνας το 1997.
Ο Ισπανός κατάφερε να αφήσει στη δεύτερη θέση τον συμπατριώτη του Μάρτιν Φιτς, έναν δρομέα που πριν την Αθήνα είχε καταφέρει να ανέβει στην κορυφή του κόσμου στον Μαραθώνιο.

Οι δύο Ισπανοί είχαν την ευκαιρία να καλύψουν την απαιτητική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων και 195 μέτρων από το Μαραθώνα έως την Αθήνα, δίπλα, δίπλα σε έναν αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον από την αρχή έως το τέλος. Αμφότεροι είχαν την εμπειρία της συμμετοχής σε κορυφαίες διοργανώσεις, ωστόσο εκείνη ήταν η πρώτη τους παρουσία στον ιστορικό αγώνα.
Εικοσιπέντε χρόνια από την εμφάνιση στο Παγκόσμιο του 1997 οι δύο Ισπανοί επιστρέφουν στην Αθήνα για να γιορτάσουν εκείνη τη διάκριση και για να ζήσουν με έναν διαφορετικό τρόπο την εμπειρία της αυθεντικής διαδρομής και του τερματισμού στο επιβλητικό Παναθηναϊκό στάδιο.

«Αυτή την φορά δε θα υπάρχει μονομαχία. Θα το κάνουμε για να τρέξουμε στη διαδρομή και να απολαύσουμε τη συμμετοχή. Θέλουμε να περάσουμε καλά με όλους τους λάτρεις που στίβου που θα έρθουν μαζί μας», είχαν δηλώσει από κοινού με αφορμή την επιστρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss