Μαραθώνιος Αθήνας 2022: Εκκίνηση με αισιοδοξία για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα

Μαραθώνιος Αθήνας 2022: Την ικανοποίηση τους για τη συμμετοχή τους στον 39ο ΆΜΑ, το κορυφαίο αθλητικό και πολιτιστικό γεγονός της χώρα, εξέφρασαν οι εκπρόσωποι των φορέων, που μετέχουν στον αγώνα, στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, που δόθηκε σήμερα (27/9) στο Ολυμπιακό Μουσείο.

Ο περιφερειάρχης Αττικής και συνδιοργανvτής του αγώνα, Γιώργος Πατούλης, ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης, ο Chief Marketing officer του ΟΠΑΠ, Γιάννης Ρόκκας, η πρόεδρος του ΟΠΑΝΔΑ Νίκη Αραμπατζή, ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Στέργιος Τσίρκας και ο αντιπρόεδρος της ΕΟΕ, Στέλιος Αγγελούδης, μαζί με την πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, στο πάνελ των ομιλητών για να μιλήσουν για τη συμμετοχή τους στο κορυφαίο γεγονός, αλλά και την αγαστή συνεργασία τους με την Ομοσπονδία.
Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου έγινε γνωστό πως συμπληρώθηκαν οι 15.000 διαθέσιμες θέσεις για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, αλλά και οι θέσεις για τον παιδικό αγώνα. Παράλληλα ανακοινώθηκε πως μόλις λίγες διαθέσιμες θέσεις έχουν απομείνει για τα 5χλμ. και 10χλμ. Χαιρετισμό απέστειλε ο Υπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, που δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην εκδήλωση, λόγω σημαντικών υποχρεώσεων.

Γιώργος Πατούλης: «Προνόμιο της Αττικής να φιλοξενεί ένα ιστορικό αθλητικό γεγονός»

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, πήρε τον λόγο και εξήγησε πως είναι μεγάλο προνόμιο της Περιφέρειας να φιλοξενεί αυτό το ιστορικό αθλητικό γεγονός εδώ, στην Αττική: «Η Περιφέρεια Αττικής έχει το προνόμιο να αποτελεί κάθε χρόνο τον τόπο διεξαγωγής ενός γεγονότος μνήμης, ιστορίας και πολιτισμού με παγκόσμια εμβέλεια. Η συμβολή αυτής της κορυφαίας διοργάνωσης στην τουριστική προβολή της Αττικής είναι δεδομένη και είναι σημαντική καθώς καθιστά την περιοχή μας τουριστικό προορισμό ενώ ο αθλητισμός , γενικότερα, αποτελεί κινητήρια δύναμη για την ίδια τη χώρα μας. Όπως είπε η Πρόεδρος (σσ. Σοφία Σακοράφα) μας συνδέει ένα κοινό χαρακτηριστικό, αγαπήσαμε την αυτοδιοίκηση ενώ η προσπάθειά της στη μεταξύ μας συνεργασία είναι πολύ σημαντική. Επίσης μίλησε για την ενίσχυση του brand name μας, με τη διοργάνωση, που αποτελεί και τον γενικό πυλώνα της δική μας πολιτικής και μας ωθεί στο να στηρίξουμε αυτόν τον σημαντικό αγώνα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε, 45.000 δρομείς, με περισσότερους από 10.000 να έρχονται από το εξωτερικό, θα συμμετέχουν στον Αυθεντικό Μαραθώνιο ενώ περίπου 30.000 επισκέπτες θα βρίσκ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss