Μαρία – Λουΐζα Παπαδοπούλου: Παραλία Βροντόνερο | «Κου κουξ κλαν» και ομοφοβία στη Ζάκυνθο;

ΚΟΥ ΚΟΥΞ ΚΛΑΝ ΚΑΙ ΟΜΟΦΟΒΙΑ ΣΤΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟ;
ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟΝΕΡΟ
ΑΛΛΟΣ ΠΑΘΩΝ;
ΠΟΙΟΣ ΝΕΜΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ;
ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ;
ΓΙΑΤΙ ΔΡΑ Η ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ;
Πήγαμε λοιπόν στο Βροντόνερο στο Καλαμάκι Ζακύνθου με ένα φίλο τον Στέφανο με σκυλάκια να κάνουν μπάνιο καθώς δεν υπάρχουν και πολλοί λουόμενοι εκεί (είχα να παω χρόνια λόγω των σκουπιδιών που άφηναν στο βουνό και έσταζαν στην θάλασσα).
Περπατήσαμε και παρατήρησα στα βράχια να γράφουν «gay out». Μου παραξενοφάνηκε. Ποιος τα γράφει αυτά; Ποιος ανεβαίνει τόσο ψηλά στα βράχια; Σίγουρα καποιος ντόπιος. Είχα δει και μια επιγραφή ιδιοκτησίας… ποιος ξέρει.
Ενώ λοιπόν κολυμπούσα τις άπειρες ώρες άκουσα τα σκυλάκια να γαυγίζουν. Οπως μου είπε ο Στέφανος μετά, πέρασε ένας ηλικιωμένος με καπέλο και πήρε πέτρα να χτυπήσει ένα σκυλάκι μου τον Παυλίτο με τρομερό θυμό… Ο φίλος μου αντέδρασε. Του είπε να πετάξει την πέτρα φαντάζομαι… υποθέτω σε έντονο τόνο.
Το σούρουπο καθώς κινήσαμε να φύγουμε, μας ειδοποίησαν δύο άγνωστοι σε μας με ένα μαύρο σκύλο, πως τα λάστιχα του αυτοκινήτου είναι τρυπημένα με αιχμηρό αντικείμενο, και τα δικά μας και τα δικά τους.
Φτάσαμε στο σημείο και πράγματι 3 λάστιχα δικά μου τρυπημένα, σκασμένα! Αμέσως, ένας άλλος λουόμενος φίλος αρχιτέκτονας μου εκμυστηρεύτηκε πως και τα δικά του τα έχουν σπάσει πριν καιρό και έκτοτε αφήνει το αυτοκίνητό του μακριά.
Μου εξήγησε πως οι λόγοι είναι ΚΥΡΙΩΣ ομοφοβικοί! Κυνηγούν τους gay! Μα και τους ιδιοκτήτες ζώων κατά πως φάνηκε. Ρωτώντας μετα σε γνωστούς στο τηλέφωνο έμαθα πως έχουν σπάσει λάστιχα σε πολλούς ανθρώπους κυρίως gay …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss