Μάρθα Καραγιάννη: Ο καλλιτεχνικός κόσμος αποχαιρετά την σπουδαία ηθοποιό

«Αδειάζει» ο χώρος του πολιτισμού. Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν μέσα σε μια εβδομάδα τρία αγαπημένα πρόσωπα. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Μάρθα Καραγιάννη δεν είναι πια μαζί μας. Συγκλονισμένοι μιλούν ηθοποιοί της γενιάς της για τον χαμό της.

Η αγαπημένη Μάρθα Καραγιάννη έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 82 ετών.
Καλλιτέχνες της γενιάς της αποχαιρετούν την σπουδαία ηθοποιό μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα»

Ο ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής εξομολογείται για την ηθοποιό:
«Δεν είναι καλή μέρα για εμάς τους ηθοποιούς. Δεν το περιμέναμε και καθόλου. Η Μάρθα δεν μιλούσε για τον εαυτό της, δεν ξέρω τι να πω. Η Μάρθα είχε ένα προσόν, ήταν μία κοπέλα, μία κυρία η οποία ήταν μαζί μας, εξαφανιζόταν για κάποιους μήνες και μετά ήταν πάλι κοντά μας, της άρεσαν τα ταξίδια. Ήταν άνθρωπος αγαπητός από όλους τους Έλληνες. Δεν έπεφτε σε ανταγωνισμό με τις γυναίκες, την αγαπούσαν και οι γυναίκες, ήταν καταπληκτικός άνθρωπος», αναφέρει αρχικά.

«Την Μάρθα την έζησα, τα πρώτα ρουχαλάκια του γιου μου που γεννήθηκε, τα πήγε η Μάρθα, εγώ δεν ήμουν εκεί λόγω δουλειάς. Το έκανε με χαρά. Μία φορά που είχα εγώ αυτοκίνητο τότε, ήθελε να την πάω κάπου, και πήγαμε στην Καστέλα. Πήγαμε σε ένα μικρό σπιτάκι μίας φτωχής οικογένειας. Μας άνοιξε η οικογένεια και μόλις μας είδαν έκαναν μεγάλη χαρά. Ξαφνικά μας είπαν να περάσουμε στο σπίτι να μας κεράσουν κάτι, αλλά είπαμε να φύγουμε. Η Μάρθα εκείνη την ώρα έβγαλε έναν φάκελο και τον άφησε στο τραπέζι. Μου φάνηκε γνώριμος φάκελος γιατί έπαιρνα και εγώ έναν ίδιο στο θέατρο. Αυτό το είχε η Μάρθα, το πόσο βοηθούσε τον κόσμο», λέει στο τέλος ο κ. Βογιατζής.

Η Μαίρη Χρονοπούλου με τη σειρά της έκανε λόγο για «τσάκισμα» καθώς όλοι οι παλιοί ηθοποιοί έχουν πλέον φύγει από τη ζωή. «Ακόμα ένα τσάκισμα, μέσα σε δύο 24ωρα χάσαμε τόσο κόσμο, ότι σχεδόν, όχι σχεδόν, άπαντες οι ηθοποιοί, συμπρωταγωνιστές μου, στις ταινίες μου, όλοι όμως, έχουν φύγει, ακόμα και οι σκηνοθέτες μου, δεν υπάρχει κανείς ζωντανός, όλοι έχουν φύγει. Αδειάζει η αρένα που λέμε, δεν υπάρχει τίποτα κενό», δήλωσε αρχικά η Μαίρη Χρονοπούλου.
«Το σημερινό ήταν πολύ απότομο γιατί η Μαρθούλα δεν περιμέναμε να φύγει τόσο γρήγορα. Είχαμε πάρα πολύ καλές σχέσεις, και ήταν ένα παιδί μάλαμα, βοηθούσε κόσμο. Και θυμάμαι γλυκά, γλυκές αναμνήσεις σε δύο μιούζικαλ δουλέψαμε μαζί ιδίως σ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss