Μάρθα Καραγιάννη: Συγκλονίζει ο μεγάλος έρωτας της ζωής της – «Πεθαίνω για τη Μάρθα, την αγαπώ πολύ»

Πανελλήνια θλίψη για το θάνατο της αγαπημένης του ηθοποιού Μάρθας Καραγιάννη – Ο Βασίλης Κωνσταντίνου μίλησε για την πρώην σύζυγό του.

Στην απώλεια της Μάρθας Καραγιάννη αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού, Βασίλης Κωνσταντίνου.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαριστής και η ηθοποιός ήταν παντρεμένοι για 12 χρόνια ενώ μετά τον χωρισμό τους παρέμειναν καλοί φίλοι.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», ο Βασίλης Κωνσταντίνου εξομολογήθηκε πόσο αγάπησε τη Μάρθα Καραγιάννη και ότι της είχε ζητήσει να κάνουν ένα παιδί.
«Η Μάρθα ήταν ο μεγάλος έρωτας. Είχαμε αλληλοεκτίμηση από την πρώτη στιγμή που γνωριστήκαμε. Η Μάρθα ήταν ένα καταπληκτικό κορίτσι. Ήταν μια σταρ πάνω στο πλατό. Αγάπησε πάρα πολύ το θέατρο, ερωτεύτηκε το θέατρο και τους ηθοποιούς. Δεν είχα ακούσει ποτέ κακιά κουβέντα ούτε για τον τελευταίο κομπάρσο», ανέφερε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Και πρόσθεσε: «Πεθαίνω για την Μάρθα, την αγαπάω πάρα πολύ. Πήρα πολλά πράγματα από την Μάρθα. Όταν την γνώρισα, είχε γίνει μια παρεξήγηση, είχα τιμωρηθεί για έναν χρόνο και ήθελα να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Και βρέθηκε η Μάρθα που μου έδωσε το κουράγιο. Με έπαιρνε μαζί της και με πήγαινε στο γήπεδο, με πήγαινε στις προπονήσεις, περίμενε να με πάρει από τις προπονήσεις και μου έλεγε “δεν μπορείς να σταματήσεις, είσαι ερωτευμένος με το ποδόσφαιρο, δεν είσαι ερωτευμένος μαζί μου”. Και έτσι συνέχισα το ποδόσφαιρο».

«Δεν της ζήτησα να σταματήσει το θέατρο, της είχα ζητήσει όμως να κάνουμε ένα παιδί. Ήξερα πόσο αγάπη είχε για τα παιδιά. Μου είχε πει ότι έπρεπε να σταματήσει το θέατρο για 8 μήνες για να κάνει παιδί και δε μπορούσε να μην είναι στο θέατρο», ανέφερε.
«Θα κρατήσω τα πάντα από την Μάρθα, αλλά θα κρατήσω κυρίως την αγάπη της για την οικογένεια, για το σπίτι της, για την παρέα της που ήταν κυρίως ηθοποιοί και την καλοσύνη της για όλους», κατέληξε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.
Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της σπουδαίας ηθοποιού

Λίγες ημέρες έμειναν για να πουν το τελευταίο αντίο στη σπουδαία ηθοποιό Μάρθα Καραγιάννη φίλοι, γνωστοί και συγγενείς άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 82 ετών βυθίζοντας σε θλίψη όλο τον καλλιτεχνικό κόσμο.
Η σπουδαία ηθοποιός πέθανε το μεσημέρι της Κυριακής 19 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Super Κατερίνα», η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Μάλιστα, επιθυμία της οικογένειάς της είναι αντί στεφάνων, να δοθούν τα χρήματα στο «Σπίτι του ηθοποιού».
Την είδηση του θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη επιβεβαίωσε πρώτος ο ψυχίατρος και στενός της φίλος, Δημήτρης Σούρας.
Σχετικές ειδήσεις
Μάρθα Καραγιάννη: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της σπουδαίας ηθοποιού
Μάρθα Καραγιάννη: Ο νεανικός έρωτας, η πρώτη ταινία και το …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss