Μασκ: Πέταξε έξω με σωματοφύλακες την έως τώρα διοίκηση του Twitter

Έλον Μασκ: Εκτός κτιρίου οδηγήθηκε, συνοδεία ασφάλειας, η πρώην ηγετική ομάδα του Twitter

Ο Έλον Μασκ, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, θέλει να ηγηθεί του Twitter ως διευθύνων σύμβουλος, τουλάχιστον προς το παρόν, αναφέρει το Bloomberg.
Ο Έλον Μασκ σχεδιάζει να αναλάβει τον ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου στον όμιλο μέσων κοινωνικής δικτύωσης μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς του για το ποσό των 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, πέρα από την ηγετική θέση που κατέχει στην εταιρεία ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla και στην κατασκευάστρια εταιρεία διαστημικών σκαφών SpaceX.

Ο Μασκ σκοπεύει να αντικαταστήσει τον Παράγκ Άγκραουαλ, ο οποίος απολύθηκε μαζί με άλλα μεγάλα στελέχη μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς, ανέφερε το Bloomberg, επικαλούμενο πρόσωπο που έχει γνώση του θέματος. Ο δισεκατομμυριούχος αναμένεται να αναλάβει τα καθήκοντα αυτά προσωρινά, αλλά μπορεί τελικά να συνεχίσει να τα ασκεί και μακροπρόθεσμα. Το Twitter αρνήθηκε να σχολιάσει.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, η προηγούμενη διοίκηση του Twitter όχι μόνο παύθηκε από τα καθήκοντά της, αλλά τα κορυφαία στελέχη οδηγήθηκαν εκτός κτιρίου, συνοδεία των ανδρών της ασφάλειας!

Η εξαγορά του Twitter από τον Μασκ θα προκαλέσει άμεση αναστάτωση στις λειτουργίες του Twitter, εν μέρει επειδή πολλές από τις ιδέες του για το πώς να αλλάξει την εταιρεία έρχονται σε αντίθεση με τον τρόπο λειτουργίας της εδώ και χρόνια. Έχει δηλώσει ότι θέλει να διασφαλίσει την «ελευθερία του λόγου» στο κοινωνικό δίκτυο, κάτι που είναι πιθανό να σημαίνει πιο χαλαρά πρότυπα ελέγχου περιεχομένου, και σχεδιάζει να επαναφέρει ορισμένους λογαριασμούς υψηλού προφίλ που εκδιώχθηκαν από το Twitter για παραβίαση κανόνων, όπως του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Γενικότερα, οι πρωτοβουλίες του Μασκ απειλούν να αναιρέσουν τις πολυετείς προσπάθειες του Twitter για περιορισμό του εκφοβισμού στην πλατφόρμα.

Η ΕΕ προειδοποιεί τον Μασκ
Ο ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης Twitter, που εξαγοράστηκε από τον Έλον Μάσκ, θα πρέπει στην Ευρώπη να σεβαστεί τη ρύθμιση στις μεγάλες πλατφόρμες που μόλις έχει εγκριθεί, προειδοποίησε σήμερα ο Ευρωπαίος Επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς, Τιερί Μπρετόν, ο οποίος είχε αναλάβει την πρωτοβουλία για τη νομοθεσία αυτή.
Απαντώντας στον ιδιοκτήτη της Tesla που …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss