Μάθε αν σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 14/12 έως και 20/12

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;
Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 14/12 έως και 20/12!
-Oαστρικός Ερμής, που ανάμεσα στις αρμοδιότητές του συμπεριλαμβάνονται οι επαφές, οι μετακινήσεις, τα συμβόλαια και η λειτουργικότητα συσκευών, θα κινηθεί από τη 17η μέχρι την 25η μοίρα του Τοξότη και θα σε επηρεάσει σταδιακά, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 8 έως τις 16/12. Αν πάλι ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι είσαι γεννημένος/η από τις 6 έως τις 14/6, οι εξελίξεις αφορούν αρχικά τους άλλους αλλά μπορεί να επηρεάσουν κι εσένα.

Επιπλέον, αν είσαι Ιχθύς κι έχεις τα γενέθλια σου από τις 7 έως τις 15/3, θα προκύψουν θέματα προς ρύθμιση στην καριέρα σου ενώ αν είσαι Παρθένος γεννημένος/η από τις 9 έως τις 17/9, η κινητικότητα αφορά στα οικογενειακά ή τα περιουσιακά σου.

Το τετράγωνο του αστρικού Ερμή με τον τροπικό Ποσειδώνα στις 18-19/12 σηματοδοτεί λάθη, ακυρώσεις αλλά και απάτες, κλοπές ή πλαστογραφίες. Από την άλλη πλευρά ένα ψέμα μπορεί να λειτουργήσει εμψυχωτικά, ενώ στο «κάδρο» των δρώμενων μπαίνουν οι καλλιτεχνικές δραστηριότητες, η Μεταφυσική και η Αστρολογία.
Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss