Μάθε αν σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 21/12 έως και 27/12

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Τι είναι οι αστρικές θέσεις;
Αν δεν το γνώριζες, υπάρχουν δύο ζωδιακοί ως σημεία αναφοράς, ο τροπικός που χρησιμοποιούμε στην δυτική Αστρολογία και συμπεριλαμβάνει τα 12 ζώδια που ξέρεις και ο αστρικός ζωδιακός, που υπολογίζει τις θέσεις των ουρανίων σωμάτων στους πραγματικούς αστερισμούς. Και ναι, σωστά υποθέτεις: Τα ζώδια δεν ταυτίζονται με τους ομώνυμους αστερισμούς! Αυτό οφείλεται στην μετάπτωση των ισημεριών και οι αστρικές θέσεις είναι σήμερα 24 μοίρες πίσω από τις τροπικές. Ο αστρικός ζωδιακός χρησιμοποιείται παραδοσιακά στην Ινδική (Βεδική) Αστρολογία και παραπέμπει άμεσα σε γεγονότα ή/και καταστάσεις, ενώ ο τροπικός χρωματίζει πρωτίστως τον χαρακτήρα σου και τις τάσεις που προκύπτουν από αυτόν.

Ας δούμε, λοιπόν, αν επηρεάζει το ζώδιό σου κάποια από τις αστρικές θέσεις των πλανητών, την εβδομάδα από από 21/12 έως και 27/12!
-Κατ’ αρχάς η Νέα Σελήνη της 23ης Δεκεμβρίου που έχει… πλούσια τα ελέη, αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στις 7 και 22΄ του Τοξότη και θα σε ευνοήσει εφ’ όλης της ύλης αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 28/11. Ανάλογες… τιμές, μπορεί να σε περιμένουν, αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων, αρκεί να έχεις τα γενέθλια σου κοντά στις 27/5. Στο «κλαμπ» τωνκερδισμένων θα μπεις κι αν είσαι Παρθένος ή Ιχθύς γεννημένος/η κοντά στις 29/8 ή τις 25/2 αντίστοιχα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss