Με αυξήσεις από €100 έως €280 η τιμή του iPhone 14 στην Ελλάδα

Αν και κατά τη χθεσινή παρουσίαση η Apple ανέφερε με κάθε επισημότητα ότι οι τιμές του iPhone 14 παρέμειναν στα ίδια επίπεδα με του προκατόχου του, εντούτοις η πραγματικότητα είναι ότι αυτό δεν περιλαμβάνει την Ευρώπη.

Με βάση τις επίσημες τιμές όλων των μοντέλων που βλέπουμε στα ευρωπαϊκά apple stores αλλά και αυτές που θα ισχύσουν στην Ελλάδα, βλέπουμε πολύ μεγάλες αυξήσεις οι οποίες κυμαίνονται από €100 και φτάνουν ακόμα και τα €280 για το ανώτερο μοντέλο της σειράς, το iPhone 14 Pro Max με χωρητικότητα 1TB. Αντίστοιχα οι αυξήσεις στο εισαγωγικό Pro μοντέλο των 128GB ξεκινάνε από τα €170 και στα €210 για την αντίστοιχη χωρητικότητα του iPhone 14 Pro Max. Αντίθετα με τις φήμες των τελευταίων εβδομάδων, τελικά η Apple δεν διπλασίασε τη χωρητικότητα του αρχικού μοντέλου.
Αν και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση από την Apple για τις μεγάλες αυξήσεις που παρουσιάζουν τα φετινά iPhone, εντούτοις γνωρίζουμε ότι η κύρια αιτία είναι ο πληθωρισμός σε συνδυασμό με το ότι η ισοτιμία ευρώ δολαρίου δεν έχει κάποια σχέση με τα περσινά επίπεδα, με το ευρώ να έχει διολισθήσει τους τελευταίους μήνες. Σε κάθε περίπτωση και άλλοι κατασκευαστές όπως η Sony έχουν ανακοινώσει αυξήσεις στις τιμές διαφόρων προιόντων τους όπως στην περίπτωση του PlayStation 5 αλλά πολύ χαμηλότερης κλίμακας. Επιπλέον θα πρέπει να σημειωθεί η Samsung με τις τελευταίες ναυαρχίδες της που κυκλοφόρησαν πριν λίγες μόνο ημέρες, τα Galaxy Z Fold4 και Galaxy Z Flip4, διατήρησε σχεδόν ίδιες τις τιμές με τα περσινά μοντέλα.
Αναλυτικά οι …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss