Με διαφορετικό target group, το Apple Watch Pro για όσους ασχολούνται ενεργά με τη γυμναστική

Μετά από πολλές και διαφορετικές φήμες οι οποίες δεν πέτυχαν την ονομασία του, η Apple ανακοίνωσε τελικά το Apple Watch Ultra – ένα στιβαρό, premium smartwatch που βρίσκεται πλέον στην κορυφή της σειράς smartwatch της εταιρείας.

Το ρολόι εισάγει έναν νέο σχεδιασμό με μεγαλύτερη οθόνη, πολύ πιο ανθεκτικά υλικά για εξερεύνηση και έντονη δραστηριότητα σε εξωτερικούς χώρους. Στην ουσία το κορυφαίο ρολόι της Apple απευθύνεται σε όσους αθλούνται αρκετά, και έχουν μάθει μέχρι σήμερα να στηρίζονται σε πιο επαγγελματικές λύσεις όπως αυτές της Garmin. Ενσωματώνει τους γνωστούς αισθητήρες ενώ η φωτεινότητα της οθόνης φτάνει τα 2000 nits που κάνει εύκολη την ανάγνωσή της ακόμα και κάτω από έντονο ήλιο.
Στο Watch Ultra βρίσκουμε ένα νέο προστατευτικό κουμπιών στο πλάι, με θήκη τιτανίου 49 χιλιοστών και επανασχεδιασμένη ψηφιακή κορώνα. Τα κουμπιά και οι κορώνες είναι επίσης σχεδιασμένα για να λειτουργούν με γάντια, κάτι που αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για τους αθλητές που αθλούνται σε εξωτερικούς χώρους και υπό διαφορετικές θερμοκρασίες. Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με δίκτυα κινητής τηλεφωνίας ενώ η αυτονομία φτάνει τις 36 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Διαθέτει επίσης λειτουργία low mode που η αυτονομία μεγαλώνει στις 60 ώρες με απενεργοποιημένες όμως αρκετά χαρακτηριστικά.

Το Watch Ultra διαθέτει επίσης βελτιωμένο GPS πολλαπλών ζωνών, το οποίο περιλαμβάνει τη νέα συχνότητα L5 κάτι που έχουμε δει μόνο σε μοντέλα από τη Garmin και την Coros. Το Action κουμπί επιτρέπει επίσης τη μετάβαση από το ένα σκέλος ενός τριάθλου στο επόμενο ενώ είναι πρ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss