Με καλό καιρό η παρέλαση- Πέφτει η θερμοκρασία το Σαββατοκύριακο

Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για όλη τη χώρα από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) – Δείτε τους προγνωστικούς χάρτες

Σε υψηλά επίπεδα διατηρείται η θερμοκρασία παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα τέλη Οκτωβρίου. Από αύριο, 28η Οκτωβρίου αναμένεται να πέσει και να κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.
Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, για αύριο Παρασκευή 28η Οκτωβρίου, ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος και μόνο στη δυτική – κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και στην Κρήτη θα υπάρχουν νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με λίγες ασθενείς τοπικές βροχές.

Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 έως 5 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και το Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 21 έως 23 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα από 22 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός στην Αττική με λίγε πρόσκαιρες νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά έως 7 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 22 βαθμούς κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη, γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι και τους ανέμους να …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss