Με μειωμένο κόστος επισκευής το iPhone 14

Τουλάχιστον με το iPhone 14, δηλαδή, καθώς αυτό που του λείπει από τον εξωτερικό σχεδιασμό έχει μεταφραστεί σε περίπτωση του αξιώματος «η ομορφιά είναι μέσα». Οι ειδικοί στο teardown από το iFixit διέλυσαν το iPhone 14 και έμειναν έκπληκτοι πόσο εύκολο ήταν.

Η Apple χρησιμοποιεί μια νέα ενδιάμεση πλάκα που διαχωρίζει τη διάταξη της οθόνης από τα υπόλοιπα εσωτερικά, αυξάνοντας την ακαμψία της στρέψης και κάνοντας τις εναλλαγές οθόνης του iPhone 14 πιο κομψές. Η αντικατάσταση της οθόνης του iPhone 14 εξακολουθεί να κοστίζει 279 $, όπως και η οθόνη στο iPhone 13, αλλά είναι πολύ πιο εύκολο και πιο απλό να το κάνετε τώρα.
[embedded content]
[embedded content]

Το πιο εύκολο στην επισκευή iPhone

Στην πραγματικότητα, το iFixit έδωσε στο iPhone 14 την υψηλότερη βαθμολογία επισκευής 7/10 από την εποχή του iPhone 7. Ο ένοχος; Ο πλήρης εσωτερικός επανασχεδιασμός της Apple για να κάνει το συγκρότημα iPhone 14 πιο αρθρωτό και με πολύ ευκολότερη πρόσβαση στα ξεχωριστά εξαρτήματα.
Αφού θερμάνετε και ανοίξετε το συγκρότημα της οθόνης, χρειάζεται μόνο να αφαιρέσετε τους συνδέσμους του καλωδίου και να αλλάξετε το πάνελ εάν είναι ραγισμένο. Επιπλέον, η είσοδος από πίσω είναι πλέον δυνατή και μπορείτε να αφαιρέσετε το πίσω τζάμι. Αυτό θα αποκάλυπτε αμέσως την μπαταρία για γρήγορη αντικατάσταση, εάν χρειαστεί.
Ακολουθούν τα κιτ κάμερας και η μητρική πλακέτα με τον επεξεργαστή A15 και η προσαρμοσμένη έκδοση μόντεμ Qualcomm Snapdragon X65 5G με τη ζώνη συχνοτήτων e n53 που χρησιμοποιεί η Globalstar – ο συνεργάτης Emergency SOS της Apple στη σειρά iPhone 14 – για την υπηρεσία δορυφορικής συνδεσιμότητας.

Είναι πολύ φθηνότερο να επισκευάσετε ένα σπασμένο iPhone 14 τώρα
Αντί μια ραγισμένη πίσω γυάλινη πλάκα να εμπίπτει στην κατηγορία επισκευής “Other” για την οποία η Apple χρεώνει έως και 599 $, αυτή στο iPhone 14 θα σας κοστίσει 169 $ αν σπάσετε το πίσω …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss