Με Μουντιάλ σκοράρει ο ΑΝΤ1 στα δίχτυα της τηλεθέασης

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, έκανε 33,3% στο σύνολο και 36,5%, ποσοστά εξαιρετικά υψηλά για τη βραδινή ζώνη. Πώς πήγαν υπόλοιπα προγράμματα στην prime time.

Το Μουντιάλ ολοκληρώνεται στις 18 Δεκεμβρίου και, το βράδυ της Τρίτης, ο ποδοσφαιρικός αγώνας Αργεντινής-Κροατίας μονοπώλησε το ενδιαφέρον. Το ματς καθήλωσε τους φανατικούς της στρογγυλής θεάς και εκτόξευσε την τηλεθέαση του ΑΝΤ1. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, έκανε 33,3% στο σύνολο και 36,5%, ποσοστά εξαιρετικά υψηλά για τη βραδινή ζώνη.
Τα υπόλοιπα προγράμματα στην prime time ακολούθησαν πίσω από τον αγώνα, με τη «Γη της Ελιάς» του MEGA να σημειώνει 22,6% στο σύνολο και 16,4% στο δυναμικό κοινό. Ο «Σασμός» του ALPHA βρέθηκε στην τρίτη θέση του συνόλου με 21,8% και 20,6% στους τηλεθεατές 18-54. Να σημειωθεί ότι το βράδυ της Τρίτης δεν προβλήθηκε νέο επεισόδιο «GNTM», καθώς έχει μεταφερθεί για την ερχόμενη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου.

Οι σειρές «Μαύρο Ρόδο» του MEGA και «Αυτή η νύχτα μένει» του ALPHA «κονταροχτυπήθηκαν» για ένα ακόμη βράδυ με τις εξελίξεις στη ζωή της μοναχής Ελισάβετ να κερδίζουν το κοινό. Έτσι, η παραγωγή μυθοπλασίας του MEGA έκανε 22,6% στο σύνολο και 17% στο δυναμικό κοινό, ενώ το σίριαλ του ALPHA έκανε 13,8% στο σύνολο και 14% στους τηλεθεατές 18-54. Όσον αφορά στη σειρά της ΕΡΤ1, «Τα καλύτερά μας χρόνια», έκανε 3,1% στο σύνολο και 2,5% στους τηλεθεατές 18-54.
Στη ζώνη των 20.00, δεν υπήρξαν ανατροπές. Μέχρι τις 16 Ιανουαρίου που επιστρέφει η σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», η σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» του ALPHA κερδίζει τις εντυπώσεις. Έτσι, χθες, έκανε 17,7% στο σύνολο και 13,6% στο δυναμικό κοινό. Την ίδια στιγμή, η σειρά της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» έκανε 4,4% στο σύνολο και 2,8% στο δυναμικό ενώ η σειρά του OPEN 4,5% στο σύνολο και 4,9% στους τηλεθεατές 18-54.

Όπως αποτυπώνεται στις μετρήσεις τηλεθέασης, το Μουντιάλ μέχρι και την ολοκλήρωσή του θα «ταλαιπωρεί» τους υπόλοιπους παίκτες της TV. Από το νέο έτος, θα επιστρέψουν και τα υπόλοιπα προγράμματα του ΑΝΤ1 οπότε η πίτα της τηλεθέασης θα ξαναμοιραστεί.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss