Με πολύ όμορφο σχεδιασμό αλλά μόνο για την κινεζική αγορά το νέο Mix Fold 2 της Xiaomi

Μία μέρα μετά τα αποκαλυπτήρια του Galaxy Z Fold 4 της Samsung, η Xiaomi παρουσίασε σήμερα το νέο της κορυφαίο αναδιπλούμενο smartphone – το Mix Fold 2.

Το Xiaomi Mix Fold 2 έρχεται περισσότερο από ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση του πρώτου foldable smartphone της εταιρείας φέρνοντας σημαντικές αλλαγές. Πάντως και το μοντέλο αυτό θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Κίνα, με τη Xiaomi για μια ακόμη φορά να αφήνει εκτός την ευρωπαϊκή αγορά για ένα κορυφαίο της smartphone. 
Από τις σημαντικότερες αλλαγές είναι το λεπτότερο σώμα της συσκευής με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων να είναι τοποθετημένος στο πλάι, στη δεξιά πλευρά του. Η Xiaomi σημειώνει ότι το πάχος του Mix Fold 2 είναι μόλις 5,4 mm όταν ξεδιπλώνεται, και αυξάνεται στα 11,2 mm όταν διπλώνεται, μία εξίσου καλή επίδοση. Είναι αρκετά συμπαγές, τουλάχιστον σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, κάνοντας τη χρήση με το ένα χέρι κάτι σχετικά εύκολη. Το άλλο μεγάλο πλεονέκτημα του νέου Mix Fold είναι η κύρια οθόνη του, τεχνολογίας LTPO OLED στις 8,02 ίντσες και με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Υπάρχει επίσης και μια δεύτερη οθόνη εξωτερική, τεχνολογίας AMOLED στις 6,56 ίντσες και με τον ίδιο ρυθμό ανανέωσης, ενώ η επιφάνειά της είναι επενδυμένη με Gorilla Glass Victus.

Εσωτερικά, το Mix Fold 2 ενσωματώνει το Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1, συνοδευόμενο από 12 GB RAM και μια μπαταρία 4.500 mAh που μπορεί να φορτιστεί γρήγορα στα 67 W. Η Xiaomi αναφέρει ότι μια πλήρη φόρτιση ολοκληρώνεται σε 40 λεπτά.
Όσον αφορά το κύριο σύστημα καμερών, το Mix Fold 2 ενσωματώνει τρεις αισθητήρες στο πίσω μέρος, την βελτιστοποίηση των οποίων έχει αναλάβει η Leica, ο νέος συνεργάτης της Xi …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss