Με στόχο την κορυφή της Ευρώπης η Ελλάδα: Η ώρα και το κανάλι του τελικού με Ισπανία

Εθνική ομάδα: Το πρώτο της χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο γυναικών θα διεκδικήσει η Ελλάδα στον τελικό με αντίπαλο την Ισπανία.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αγωνίζεται στον τέταρτο τελικό της ιστορίας της και θέλει να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε τις τρεις προηγούμενες φορές. Να ανέβει στην κορυφή της Ευρώπης!
Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου θέλουν να δώσουν χρυσό χρώμα στο 12ο μετάλλιο που έχει κατακτήσει η εθνική ομάδα. Η αποστολή τους, βέβαια, μόνο εύκολη δεν είναι καθώς αντιμετωπίζουν την κάτοχο του τίτλου και «ασημένια» Ολυμπιονίκη.

Οι τρεις προηγούμενες φορές που βρέθηκε στον τελικό η Ελλάδα ήταν το 2010 (Ζάγκρεμπ), το 2012 (Αϊντχόφεν) και το 2018 (Βαρκελώνη). Μολονότι, έχουν μεσολαβήσει μόνο τέσσερα χρόνια, η Εθνική έχει αλλάξει ριζικά από την τελευταία παρουσία της.
Από τα 15 κορίτσια που έχει στη διάθεση της η Αλεξία Καμμένου, σ’ αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είναι μόνο τα έξι. Η τερματοφύλακας, Ιωάννα Σταματοπούλου, η αρχηγός, Μαργαρίτα Πλευρίτου, η αδελφή της Ελευθερία, η Έλενα Ξενάκη, η Ιωάννα Χυδηριώτη κι η Μαρία Πάτρα.

Η ώρα και το κανάλι

Ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία είναι προγραμματισμένος για το βράδυ της Παρασκευής (9/9). Θα ξεκινήσει στις 21:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ2, η οποία νωρίτερα (βλ. 20:00) θα μεταδώσει και τον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο, ανάμεσα στην Ολλανδία και την Ιταλία.
Τα highlights των ημιτελικών
ΕΛΛΑΔΑ – ΙΤΑΛΙΑ 12-9

ΟΛΛΑΝΔΙΑ – ΙΣΠΑΝΙΑ 7-10

Σχετικές ειδήσεις


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss