Μέγκαν Μάρκλ: Νέα «επίθεση» στο παλάτι – «Μόνο η ύπαρξη μας αναστάτωνε την ιεραρχία της μοναρχίας»

Μέγκαν Μαρκλ: Δεν σταματάει να… χτυπάει το παλάτι η Δούκισσα του Σάσσεξ – Μετά το podcast της στο Spotify έρχεται μια νέα συνέντευξη στο περιοδικό The Cut που θα ταράξει τα νερά

Μια ακόμα «επίθεση» προς την βασιλική οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας εξαπέλυσε η Μέγκαν Μαρκλ, λέγοντας ότι αυτή και ο πρίγκιπας Χάρι ήταν «ευτυχισμένοι» που εγκατέλειψαν τη Βρετανία και «προκαλούσαν αναστάτωση στη δυναμική της ιεραρχίας… απλώς υπάρχοντάς».

Το δημοσίευμα της Daily Mail.

Η Δούκισσα του Σάσσεξ έδωσε μια ακόμα αιχμηρή συνέντευξη στο περιοδικό «The Cut» στην οποία ισχυρίστηκε ότι αυτό που ζητούσε το ζευγάρι όταν ήθελαν οικονομική ελευθερία δεν ήταν «η επανεφεύρεση του τροχού».
Το περιοδικό αναφέρει ακόμα ότι η 41χρονη Μέγκαν απαριθμούσε μια «χούφτα πρίγκιπες και πριγκίπισσες και δούκες που έχουν την ίδια άποψη με την ίδια», χωρίς ωστόσο να τους κατονομάζει.

Στην κορυφή στο ντεμπούτο της στο Spotify

Τεράστια επιτυχία σημείωσε το πρώτο επεισόδιο της σειράς podcast της Μέγκαν Μαρκλ το οποίο φέρει το όνομα αρχαιοελληνικής προέλευσης «Archetypes». Το πρώτο επεισόδιο κατέκτησε την κορυφή των charts του Spotify, σε έξι αγορές παγκοσμίως ξεπερνώντας ακόμα τον πιο δημοφιλή podcaster στον κόσμο Τζο Ρόγκαν.
Η πρώτη καλεσμένη ήταν η στενή της φίλη και πρωταθλήτρια του τένις Σερένα Ουίλιαμς και έγινε το Νο.1 των charts podcast για τις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.
Στο επεισόδιο της πρεμιέρας, η Μαρκλ έθιξε το θέμα «της γυναικείας φιλοδοξίας» και τις επιπτώσεις που έχει στη ζωή τους.
«Δεν θυμάμαι ποτέ προσωπικά να νιώθω τον αρνητικό συνειρμό πίσω από τη λέξη φιλόδοξος μέχρι που ξεκίνησα να βγαίνω με τον νυν σύζυγό μου. Και προφανώς η φιλοδοξία είναι ένα τρομερό πράγμα για μια γυναίκα, σύμφωνα με κάποιους», είπε η Μέγκαν.

Επόμενη καλεσμένη θα είναι η Μαρία Κάρεϊ.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss