Μέγκαν Μαρκλ: Oι τέσσερις αποκαλύψεις απο την πρεμιέρα του πολυσυζητημένου podcast

Η Μέγκαν Μαρκλ κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο του podcast της στο Spotify και οι συζητήσεις έχουν «πάρει φωτιά»

Η Μέγκαν Μαρκλ κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο του podcast της στο Spotify με τίτλο «Archetypes». Στο επεισόδιο της πρεμιέρας, η δούκισσα του Σάσεξ συζήτησε με τη φίλη της Σερένα Ουίλιαμς, τη διάσημη τενίστρια που πρόσφατα «συνταξιοδοτήθηκε»
Στο επεισόδιο, με τίτλο «The Misconception of Ambition» (Η λανθασμένη αντίληψη της φιλοδοξίας) η Mαρκλ θίγει τα θέματα της μητρότητας, της εγκυμοσύνης, όπως επίσης τις ταμπέλες και τα στερεότυπα που κρατάνε πίσω τις γυναίκες και τις εμποδίζουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Οι βασικές αποκαλύψεις απο το πρώτο επεισόδιο της σειράς podcast είναι τέσσερις.
Η κρεβατοκάμαρα του Άρτσι πήρε φωτιά

Ίσως η πιο συγκλονιστική αποκάλυψη από το πρώτο επεισόδιο του podcast είναι οτι η κρεβατοκάμαρα του γιου της Άρτσι πήρε φωτιά ενώ εκείνη και ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι ήταν σε περιοδεία στη Νότια Αφρική.

Καθώς η Μαρκλ και η Ουίλιαμς συζητούσαν για δημόσιες εμφανίσεις εν μέσω αγώνων στην προσωπική τους ζωή, η δούκισσα θυμήθηκε την επίσκεψη του ζευγαριού στον δήμο Nyanga στη Νότια Αφρική το 2019, στο πλαίσιο των βασιλικών τους καθηκόντων. «Τελειώνουμε την υποχρέωση, μπαίνουμε στο αμάξι και μας λένε: έχει πάρει φωτιά η κατοικία», άρχισε. «[Είπαν] «Έχει ανάψει φωτιά στο δωμάτιο του μωρού», συνέχισε η Μαρκλ, πριν προσθέσει: «Δεν μπορώ καν να πιστέψω ότι μιλάω για αυτό».
Η δούκισσα εξήγησε ότι η νταντά τους ετοιμαζόταν να βάλει τον Άρτσι στο κρεβάτι για να κοιμηθεί όταν αποφάσισε να τον φέρει μαζί της για ένα ένα σνακ την τελευταία στιγμή. Τότε ήταν που η θερμάστρα στο δωμάτιο πήρε φωτιά και δεν υπήρχε ανιχνευτής καπνού στο δωμάτιο όπου υποτίθεται ότι θα κοιμόταν ο Άρτσι. Οι γονείς έτρεξαν πίσω στην κατοικία όπου η νταντά τους Λόρεν βρισκόταν σε «πλημμύρα δακρύων».
«Επιστρέψαμε και φυσικά, ως μητέρα… όλοι ήταν δακρυσμένοι, όλοι είχαν ταρακουνηθεί», είπε η Μαρκλ. «Και τι έπρεπε να κάνουμε; Να βγούμε έξω και να αναλάβουμε άλλη μία επίσημη υποχρέωση».
Η Μέγκαν Μαρκλ είχε «πολύ άγχος» στις εγκυμοσύνες της

Οι δύο γυναίκες συζήτησαν επίσης για τις εγκυμοσύνες τους. Ενώ η επαγγελματίας του τένις σκέφτηκε πώς «λάτρευε» να είναι έγκυος, η Μαρκλ παραδέχτηκε ότι είχε πολύ άγχος κατά την πρώτη της εγκυμοσύνη.
«Μου αρέσει να είμαι γυναίκα και μου άρεσε που ήμουν έγκυος. Ήμουν μία απο αυτές», …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss