Μειωμένη εμφανίζεται η εμπιστοσύνη των Γάλλων προς τον Εμανουέλ Μακρόν

Το μερίδιο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, ανακάμπτει λίγο μεταξύ των πολιτικά μετριοπαθών Γάλλων πολιτών

Το ποσοστό των Γάλλων που δηλώνουν ότι εμπιστεύονται τον Εμανουέλ Μακρόν βρίσκεται στο 32% και είναι το μικρότερο από την έναρξη της κρίσης του κορονοϊού. Αυτό προκύπτει από τα αποτελέσματα του πολιτικού βαρόμετρου της εταιρίας ερευνών Elabe που δημοσίευσε σήμερα η εφημερίδα Les Échos.
Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρεται πως έπειτα από μια πτώση δύο μηνών ο βαθμός εμπιστοσύνης των Γάλλων πολιτών στο πρόσωπο του προέδρου της Δημοκρατίας δείχνει να σταθεροποιείται, ωστόσο η κατάσταση παραμένει ανησυχητική.

Το μερίδιο εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του Γάλλου προέδρου ανακάμπτει λίγο μεταξύ των πολιτικά μετριοπαθών Γάλλων πολιτών, οι οποίοι εκτιμούν θετικά τα μέτρα που έλαβε η γαλλική κυβέρνηση στην προσπάθεια να διατηρήσει την αγοραστική τους δύναμη ενόψει των αυξανόμενων τιμών των τροφίμων και της ενέργειας.
Αντίθετα, ο Μακρόν συνεχίζει να χάνει έδαφος στους πιο προνομιούχους κύκλους. Το ποσοστό εμπιστοσύνης μειώθηκε άλλες 9 μονάδες μεταξύ των στελεχών των επιχειρήσεων τον Νοέμβριο, πέφτοντας στο 37%, ενώ έχει υποχωρήσει κατά 16 μονάδες μέσα σε τρεις μήνες.

Διαβάστε επίσης:

Μελόνι για Μακρόν: Για κάποια πράγματα θα τσακωθούμε
Μηνύματα συμπαράστασης από Μακρόν, Σούνακ για την τραγωδία στη Σεούλ
Αυτοί οι δυο πρέπει να είναι μεγάλα σαΐνια


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss